Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +220
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#apple #rakcontent
źródło: comment_ypx8sqhIK1xpeppeNPBz6B5rrywsb0dX.jpg
Pobierz@WrzodJestPrawdziwymWybranym: i dla nich Apple nie potrafiło zrobić 4 dziur w monitorze (VESA czyli 4 dziury na śrube oddalone odpowiednio od siebie)
Komentarz usunięty przez moderatora
@WrzodJestPrawdziwymWybranym: nie rozumiem, tyle kosztuje adapter czy podstawka? bo pytam się o koszt podstawki i adapteru
fakt że tak kręcisz podoba mi się bo nie masz co powiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WrzodJestPrawdziwymWybranym: zostaw monitor w końcu, niech będzie że zajebisty jest. ja rozmawiam o adapterze i podstawce
@WrzodJestPrawdziwymWybranym: co to za tekst?
no nie czujesz że robią z ciebie debila sprzedając podstawkę za $1000? nie jest to dla ciebie ani trochę
@WrzodJestPrawdziwymWybranym: oczywiście że tak, o to w tym wszystkim chodzi xD
no daj już spokój
ale wycenić stojak na $1000 to trzeba być naćpanym
@WrzodJestPrawdziwymWybranym: ja rozumiem o co ci chodzi a teraz spróbuj zrozumieć mnie... wycenili stojak... na $1000.... xD
@WrzodJestPrawdziwymWybranym: xD nie no kuźwa mam dosyć każdy obrońca appla to samo
czy jest jakaś cena kiedy byś powiedziała że to przesada za stojak skoro $1000 to za mało? $1500? $2000? $3000? $5000? $8000? nikt z obrońców appla mi jeszcze nie odpowiedział na to pytanie, potrafisz postawić granicę? kiedyś byś wyśmiała appla za absurdalną cene za stojak?
@WrzodJestPrawdziwymWybranym: cały zestaw cały zestaw cały zestaw CAŁY ZESTAW
mówię w kółko i w kółko o KOMICZNEJ cenie za >>>STOJAK<<< a nie za zestaw ale beton