Aktywne Wpisy
Lewusx +63
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Wymyśliłem kompromis - biały szafir z zamiarem podmianki na Diament w przyszłości.
Chodzi o to, że w tej cenie (2k) dostanę jakiś malutki bieda diamencik bez możliwości "tuningu" pierścionka. Biały szafir będzie o wiele większy, wciąż szlachetny i łatwo będzie można wsadzić duży diament na I rocznicę. Pic rel. Dobrze kminię?
https://savicki.pl/pierscionki-zareczynowe/1302-pierscionek-zareczynowy-triumph-of-love#photo=1
#zwiazki #zareczyny #bizuteria
Szafiry ładne są.
@ocotutajchodzi: @PannaStonka: @holly_satan: @alexaandriach:
Po pierwsze, obecnie wszystkie kruki, aparty, cartiery itp są zamawiane w Indonezji i innym Tajwanie na kiju, tam klepane pod wzorniki i sprzedawane na świecie. Żaden savicki czy inny kruk nie ma w podziemiach uroczej kamienicy w Krakowie mini-manufaktury, gdzie rzemieślnicy pieczołowicie tworzą takie "cacka".
Po drugie, kamienie szlachetne, nie wyłączając brylantów, w hurcie nie są drogie. Byłbyś zdziwiony jak duży kamień za jak niewielką
klik
Poniżej mój ideał.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Niebieski to piękny kolor, ale te szafiry nie wyglądają tak pięknie w realu...
Prostota, elegancja i styl to zawsze w modzie i w
No
@PannaStonka: tzn który? :D