Aktywne Wpisy

klaudia-hadalala +230
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz
Paayor +166
Podatek tłuszczowy? Zapraszam obywatelu na wagę, zaraz wyliczymy kwotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazgrubasow #heheszki
#bekazgrubasow #heheszki
źródło: 1000031512
Pobierz

W gwarantowanych Totsach dostałem Canalesa ( ͡° ʖ̯ ͡°) to lepszego totsa tam przepalilem, w ogóle ten cały Canales ma 67 staminy, H/M i 45 skocznosci na sp, wspaniala karta xd dobrze ze tego Militao trafiłem, bo tak to bym się chyba poplakal, w kazej z top lig najgorsze trafy.
Niby parę kart dobrych trafiłem, ale na tyle paczek to wszystko to jest granica przyzwoitości.
#fut
źródło: comment_R2hTw5NzhrAVDf1kY6e8bMK57U6XcINI.jpg
Pobierz