Wpis z mikrobloga

@gansevudei: : ale kogo obchodzi twoje zdanie o nim, jest demokatrycznie wybranym premierem i trwaja huczne obchody 40. rocznicy pierwszej pielgrzymki Jana Pawła II do Polski , a ta pacynka idzie obchodzić 30lecie wolnych wyborów.
  • Odpowiedz
Ale partia która go wybrała jest, ot taki skrót myślowy.
Tak tylko czytałem komentarze i mi sie w oczy rzuciło że Twój bardzo łatwo jest odwrócić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Dulkiewicz odniosła się do zarzutów, jakoby zaproszenie dla Mateusza Morawieckiego miało być złożone wyłącznie "na chodniku". - Na początku kwietnia wystosowałam list do pana premiera zapraszając na obchody 4 czerwca. To nieprawda, że stało się to dzisiaj - powiedziała prezydent Gdańska podczas briefingu prasowego.
  • Odpowiedz
@gansevudei porównujesz prezydenta jakiegoś jednego jedynego polskiego miasta do Prezesa Rady Ministrów Rzeczypospolitej Polskiej? No no ... chyba nie ta skala cio? I to jeszcze ta Dulkiewicz co sama zrejterowała przed debatą? Bo Braun to oszołom? To trzeba być królową brytyjską żeby być godnym tej byłej vice?
  • Odpowiedz
  • 3
@gansevudei o kolejna osoba dała aię ponieść w sporze dwóch obozów. Ciekawe czy miałabyś o czym pisać gdyby przybili dobie pięć? Na górze się kłócą to i gupi lud robi to samo. No ale akoro to zobacz jakie są fakty:
- Dulkiewicz zaczepiła Premiera w obecności wielu kamer i reporterów idących razem z nią.. gdzie i po co?
A teraz zapisz i zapamiętaj ważne słowo:
USTAWKA.
  • Odpowiedz