Aktywne Wpisy

jmuhha +19
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz
Antorus +137
W gimbazie miałem paru kolegów, akurat wtedy Vice City było "hot" gierką i wszyscy grali.
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
źródło: hq720
Pobierz

@quercy: Dzięki Mirasku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnarchoKapitolizm:
Jakoś nie widzę, żeby na zdjęciu ktoś mu zwracał uwagę.
A co oznacza ze jest szkodliwy?
Szkodą jest wywołanie poczucia niepokoju u normalnych mężczyzn i kobiet, które są również częścią społeczeństwa. Jako, że ludzie są istotami społecznymi, należy dążyć do tego, żeby wszyscy czuli się komfortowo, żeby kobieta wychodząc z domu do
Komentarz usunięty przez moderatora
nie rozumiem dlaczego pod tagiem #heheszki mają być przegrywy? ¯_(ツ)_/¯
źródło: comment_w31EDDiWv5YdW6oUYF8MxdpuPuFRI8zy.jpg
Pobierz@AnarchoKapitolizm:
Największy niepokój wywołuje u mnie państwo i jego aparat opresji, więc powinniśmy je usunąć?
No nie wiem, może faktem, że muszę mu oddawać połowę swoich dochodów, bo inaczej mnie zaszczują policją i prokuraturą a ostatecznie wsadzą do więzienia? xD
To są pieniądze na utrzymanie państwa. W stanie natury ludzie za sprawą umowy społecznej zgodzili się oddać rządzącym część swoich praw i wolności, aby stworzyć państwo, otrzymać gwarancję bezpieczeństwa i stabilności. Płacenie podatków na państwo mimoe, że nie raz niesprawiedliwe(szczególnie w chlewie obsranym gównem), jest elementem umowy i nie da się uniknąć płacenia ich bez poniesienia sankcji. Jedynie mogę polecić zmianę państwa na te, które zabiera