Wpis z mikrobloga

Nienawidzę k---a mentalności Polaków. Kupiłem ThinkPada dla siostry. Wiadomo używany ale w aukcji niby klasa A całkowicie sprawny itd. Komentarze też pozytywne na temat allegrowicza więc zamówiłem. Dzisiaj przyszedł to mam ochotę pizgnąć sprzedawcy w ryj tym laptopem. Pełno duszków na ekranie, nie sprawna bateria. Dysk ssd też w słabej formie xD jako wisienke na torcie dostałem go cały u-----y w kleju, porysowany oraz z pęknięciem kadłuba xD najbardziej jednak r-------a mnie dziura w urządzeniu xD. Ja p------e po prostu
Odradzam Pana Photosmart2 :)

#thinkpad #laptopy #zalesie #allegro
ketiow - Nienawidzę k---a mentalności Polaków. Kupiłem ThinkPada dla siostry. Wiadomo...

źródło: comment_gr47MNziCfdwqyMv1HhOKlES6reP4V7N.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dwarfguard: wiadomo ale teraz j----e się z wysyłką itd. Siostra też smutna bo już zadowolona, że dostanie i c--j. Zamówiłem jej nowke matebooka d, bo nie chce mi się już j---c z zwrotami itf
  • Odpowiedz
@ketiow: o Panie
Jakiego lapka szukałeś? Ostatnio kupowałam kilka używanych ThinkPadów, mogę posprawdzać, czy "moi" sprzedawcy coś mają. Bo u mnie wszystko było w porządku :)
edit: A, ok, za późno ;_;
  • Odpowiedz
@ketiow: No to albo dajesz się sfrajerzyc albo typa robisz tak jak byc powinno, jeśli wydajesz kase na coś co jest w opisie tak a nie inaczej to oczekujesz od tego żeby tak było, a co siostra ma teraz ponosić winę kolesia co chciał zrobić z ciebie frajera? Pogadaj z siostra wytłumacz co i jak, a z gościa robisz pearl harbour
  • Odpowiedz
@ketiow: Tłumacze ci ze z januszem nie ma co gadać, zakładasz spór na Allegro zalaczasz zdjęcia opis sytuacji nagrania ewentualne i allegro i tak jest po twoje stronie bo kupiłem tak drukarkę i byla bublem, Janusz mnie robił na wysyłce, to ja go podwójnie bo zwrotkę zrobilem najdroższym punktem w mieście Janusz musiał oddać co do grosza
  • Odpowiedz
@Androo: t450 i 920zl. No cena teoretycznie atrakcyjna ale za dużo braków. Gdybym chciał go doprowadzić do spoko ładu to bym dał sporo hajsu. Półtora roku temu kupowałem z amso x240 za 1.1k ale do dzis laptop jest w pięknym stanie. Żadnej ryski, matryca zadnych odbić itd. Bateria też w super stanie.
  • Odpowiedz
@ketiow: widziałem kilka aukcji i ofert tego sprzedawcy - to kanciarz. Załóż spór i zwracaj padło. Sprawdź czy przypadkiem nie ma jeszcze hasła na BIOSie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@qian: z moich doświadczeń wynika, że lepiej kupić coś u prywatnego sprzedającego niż u typowego "handlarza", handlarze mają sporą przebitkę cenową. W przypadku sprzętu za kilka stówek nie warto przepłacać.
  • Odpowiedz