@RetrudedMaxilla: nie identyfikuje się z ani jednym ani drugim. Jednak jeśli bluepill powoduje że jestem jako tako zadowolony z mojego życia to po co mi redpill i ta ,,prawda" o życiu?
@Garztam: Chodzi o to ze dla osoby "normalnej"- cokolwiek to nie znaczy, mam na mysli normalna obiektywnie osobe w swietle spoleczeństwa, dla takiej osoby zawsze znajdzie się wyjście z sytuacji i z reguły rzeczywiście wystarczy zrobić ten 1 krok i potem już leci z górki, mówisz ze wszyscy jesteśmy kowalami własnego losu, do pewnego stopnia napewno tak, ale pewne rzeczy mają na nas długotrwały wpływ bądz nawet stały i nie
@Garztam: Chodzi mi o to ze punktem docelowym jest zadowolenie ze swojego zycia, bo wiaodmo ze szczesliwym caly czas nikt nie jest, ale niektorzy nie sa wstanie tego osiagnac i nie osiagaja. Gdyby tak bylo jak mowisz to kazdemu by sie wszystko udawalo i konczylo dobrze
@Garztam: Ten przydlugawy wywód jest do zaorania. Pisanie na tym tagu w tak jadowity i zarozumiały sposób w stosunku do osób, które tu siedzą świadczy tylko o mizernej próbie podbicia swojej pozycji.
@Forhekset: Oczywiście że jest i jestem tego świadomy, próbuje trafić do takich jak ja, którzy niepotrzebnie tu siedzą i dają się tym aktywnym ściągnąć na dno. Wiem co robię Także oraj. Nie mam szans wygrać, wiem o tym. Bo każdy kto myśli inaczej jest głupi i tak tutaj jest na tym tagu. Klepanie się po plecach przez ,,przegrywów" i warczenie na każdego obcego. @Koloses: Nie mam i nie
@Koloses: Mam brzydką mordę i często to słyszałem ¯\_(ツ)_/¯ tylko już się tym nie przejmuje i nie myślę o tym. Zakłamywanie rzeczywistości to też jest jakiś sposób by żyć.
@Koloses: Obwinianie wszystkich wokół to też jest etap zdrowienia ( ͡°͜ʖ͡°) ale nie można w tym tkwić za długo, bo za daleko się pójdzie w tym obwinianiu i zacznie się zbytnio uogólniać. Jak na przykład l0szKi to K0rwy Z tego co widzę, jesteś normalny Miras, nie jesteś tym kogo hejtuję. A wszystko co mi przedstawiłeś już trochę znam.
Jednak jeśli bluepill powoduje że jestem jako tako zadowolony z mojego życia to po co mi redpill i ta ,,prawda" o życiu?
Także oraj. Nie mam szans wygrać, wiem o tym. Bo każdy kto myśli inaczej jest głupi i tak tutaj jest na tym tagu. Klepanie się po plecach przez ,,przegrywów" i warczenie na każdego obcego.
@Koloses: Nie mam i nie
Z tego co widzę, jesteś normalny Miras, nie jesteś tym kogo hejtuję. A wszystko co mi przedstawiłeś już trochę znam.
A co z brzydką dziewczyną, albo