Aktywne Wpisy

MrBeast +461
XD Zawsze kisnę z ludzi co rzucają te słowa ale żeby prezydent Warszawy nie wiedział co mówi?
#warszawa
#warszawa

Borealny +64
To jest #!$%@? #!$%@?, że od następnego roku już nie pograsz w gry na steamie jeśli nie masz Windows 10 lub 11. Przecież to nie są aż takie stare systemy. Pójdą zapewne w ta samą stronę co EA z ich zasranym EA App, czyli telemetria i szpiegowanie na każdym kroku.
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych

Teraz gdy minęło trochę czasu, stwierdzam że nigdy nie byłem przegrywem, a na pewno nie takim jakim się tutaj przedstawia. Może bardziej by pasowało do mnie i co niektórych normicki przegryw, albo coś xD
Większość wysrywów na tym tagu to było ciśnięcie na kobiety, na to jakie one są i to wszystko ich wina, albo rodziców, bo ich nie kochali, albo w szkole mnie #!$%@?.
Przeżyłem to samo, jednak to w jaki sposób na to wszystko patrzę jest kompletnie inny.
Dam wam przykład chociaż pewnie będzie wam obcy: Gdy miałeś na przykład pięć kobiet i z żadną ci nie wyszło, w końcu zaczynasz się zastanawiać co było nie tak... Szukasz wspólnego mianownika, który definiuje twoje porażki, a więc hmm. Co łączyło 5 twoich związków? Wszystkie były ze wsi? Może każda była młodsza? Może każda była z miasta? Niestety każda była inna, więc co je wszystko łączyło?
I tutaj jest zabawnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo są dwie grupy teraz: Jedni stwierdzą, że wspólnym mianownikiem byli oni sami i to coś w nich było nie tak, że tak to się kończyło, a jest grupa druga, która stwierdzi, że winny jest każdy tylko nie on. Można też to bardziej uogólnić: Wszystkie #rozowepaski są #!$%@?.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
To zajebiste podejście, pochwalam. Zwalacie odpowiedzialność za swoje niepowodzenia na innych i sami jesteście zwolnieni z jakiejkolwiek odpowiedzialności, możecie dalej siedzieć w piwnicy i płakać jak to wam źle.
Ja po części byłem jak wy. Tylko że widziałem winę w sobie, ale nie powodowało to, że chciałem coś zmienić. Jedynie dalej leżałem pod kocem, męcząc każdy dzień. Bo mimo że po szkole poszedłem do pracy, usamodzielniłem się itp, dalej miałem kuku w łepetynie, które mnie przyspawało do łóżka.
To wstyd być przegrywem... Atak na kobiety i każdego kto stwierdza, że to jednak ty jesteś za siebie odpowiedzialny:
Zaraz powiecie, ale hurr durr #!$%@? dzieciństwo, nie mogę być kowalem własnego losu. No nie.
Każdy z nas jest kowalem własnego losu i jak każdy kowal nie wykuł swojego pierwszego młota i kowadła sam. Dalej jesteście dziećmi? Jeśli tak to czas iść na policję, mopsu czy #!$%@? wie gdzie tam się idzie i się zgłaszacie i mówicie jakie kuku wam w domu robią. Ja 10 lat temu nie mogłem tego zrobić, a nawet jak powiedziałem jakiejś nauczycielce i pedagog to olały temat i poszły na kawkę. Oczywiście przedtem mówiąc, że skonfrontują moją wersję z rodzicami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z tego co wiem, to po paru niewesołych akcjach, przepisy się zaostrzyły i teraz możesz uciec od pato rodziców.
A jak jesteś dorosły to co dalej tam robisz? Siedzisz w piwnicy i babrzesz się w przeszłości wspominając jak cię wszyscy kopali w dupę, że teraz boisz się ją podnieść z krzesła żeby cię nie kopnąć?
Zły okres macie za sobą, świat dorosłych taki nie jest. Ma swoje wady, ale zaletą jest to, że każdy ma cię w dupie i robisz swoje, najwyżej cię ktoś będzie obgadywał za plecami. No i? To cecha ludzi małych, którzy nie mają o czym dyskutować i co robić, a ich jedyne osiągnięcie to zrobienie bachora.
Ludzie gadają i będą gadać, a ty jakikolwiek byś nie był, jesteś ok. To co się działo, ukształtowało ciebie i jesteś jaki jesteś. Leż w tej piwnicy, płacz i się żal ile potrzebujesz, a potem wstań i wyjdź. Tylko się nie #!$%@? w pierwszej lepszej Julce xD albo w kimkolwiek bo daje ci trochę więcej atencji, niektórzy po prostu są mili xD taka ich wada. Faceci i kobiety myślą inaczej, ale dlatego że czegoś nie rozumiesz nie mów że to jest głupie, bo tak zachowują się dzieci w szkole.
A jak masz coś co musisz wyleczyć to idź do lekarza, na terapie, albo #!$%@? wie gdzie cię poniesie. Myślenie, nawet jeśli uważasz to wszystko za prawdę nic ci nie daje, więc zmień ją, albo zaakceptuj taką jaka jest.
#depresja
Jednak jeśli bluepill powoduje że jestem jako tako zadowolony z mojego życia to po co mi redpill i ta ,,prawda" o życiu?
Z dupy przykład xD nie jestem zbyt kreatywny i używam tylko to co mam.
Także oraj. Nie mam szans wygrać, wiem o tym. Bo każdy kto myśli inaczej jest głupi i tak tutaj jest na tym tagu. Klepanie się po plecach przez ,,przegrywów" i warczenie na każdego obcego.
@Koloses: Nie mam i nie miałem pięciu
@Garztam: No właśnie nie bardzo. Jeżeli ktoś ma w sobie pragnienie miłości to laska ciągnąca hajs i będąca przy Tobie za prezenty tego pragnienia nie zaspokoi. Z resztą na sam #przegryw składa się wiele czynników takich jak biedota, brzydota, fobie spoleczne
Z tego co widzę, jesteś normalny Miras, nie jesteś tym kogo hejtuję. A wszystko co mi przedstawiłeś już trochę znam.
A co z brzydką dziewczyną, albo tą