Aktywne Wpisy

jmuhha +54
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz
Antorus +237
W gimbazie miałem paru kolegów, akurat wtedy Vice City było "hot" gierką i wszyscy grali.
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
źródło: hq720
Pobierz

- wnoszę/nie wnoszę o objęcie mnie dobrowolnym/obowiązkowym ubezpieczeniem społecznym
- wnoszę/nie wnoszę o objęcie mnie dobrowolnym ubezpieczeniem chorobowym
Społeczne - obowiązkowe czy dobrowolne? Wnieść o dobrowolne ubezpieczenie chorobowe?
#zus #prawo #ubezpieczenia #ubezpieczenie #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
On przez jakiś czas nie opłacał składek na nfz. Gdzieś czytałam, że jak ponownie chcesz się ubezpieczyć to jest kara za przerwe
Albo jaka jest różnica w dobrowolnym a obowiązkowym ubezpieczeniu zdrowotnym
Cokolwiek wiesz to mi napisz proszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ubezpieczenie zdrowotne ma od:
a) rodzica (albo od dziadków, dziadków ma?)
@foxyroxy: a teraz nie mogą się tym zająć, bo? W pierwszej kolejności zgłaszają rodzice, jeżeli oni nie mogą to dziadkowie.
Formularz dla dziadków:
Tylko teraz boje się tego http://www.nfz-szczecin.pl/bryzv_ubezpieczenie_dobrowolne.htm - opłaty za przerwe w ubezpieczeniu, którą on miał około roku
@foxyroxy: to go zupełnie nie dotyczy
- wnoszę/nie wnoszę o objęcie mnie dobrowolnym ubezpieczeniem chorobowym
chorobowe - jak chorujesz to dostajesz wynagrodzenie za czas na zwolnieniu chorobowym