Wpis z mikrobloga

  • 0
@alvaro1989 właśnie widziałem jakieś nowe panierki w sklepie, jutro jadę sprawdzić bo różowa na czwartek ma wolne i będzie dinero romantiko xD

Pokaż proszę na zdjęciu o co konkretnie chodzi, ja jutro nagram filmik i dam znać ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@BiesONE: jak robisz panjerke na kurczaku żeby się trzymała? Ja robię niby jak w przepisach, że dwa razy mleko i mąka z przyprawami a i tak później mi się przy smażenie wszystko odkleja
  • Odpowiedz
  • 0
@Michuy A jak robisz? Krok po kroku, może coś nie tak po drodze i się temu odkleja.

Zła temperatura tłuszczu na patelni, albo za mało, mokre mięso, brak soli/pieprzu, jajko z mlekiem/bez.

?
  • Odpowiedz
@v1lk: na przyszlosc polecam spróbować zrobić w takich typowych słonych krakersach, imo wychodzą lepsze (tylko krakersy trzeba fest zmiksowac, najlepiej na pył. Jeśli smażysz panieruj 2x i smaż na wolnym ogniu, jeśli pieczesz to wystarczy raz)
No i ogółem udka>pierś
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@v1lk: Chief proszę zrób jakiś tag i wołaj ludzi plusujacych. Wszyscy z miłą chęcią poczytają twoje przepisy. I na pewno spróbują ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam lubię gotować i z chęcią dodam parę przepisów do swojego repertuaru ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz