Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 28
Kupiłem miesiąc temu #rower dla #rozowypasek na #allegro. Z dużego sklepu rowerowego w Rzeszowie. Rower przyszedł ale w kartonie brakowało pedałów, siodełka, ogólnie akcesoriów. Od prawie 3 tygodni przepycham się z nimi mailowo i telefonicznie. Na dworze ponad 20stopni a rower stoi w kartonie. Otworzyłem spór na Allegro (jest nadal otwarty), ale sklep odpisał mi bym przeszedł na maila i tam załatwiał to z działem reklamacji. Najpierw przez tydzień załatwiałem papierkologię, spisywanie numerów z kartonu, ramy, większości części. Po kilku dniach ciszy gdy zadzwoniliśmy powiedziano nam że sprawa jest przekierowana do działu reklamacji i pewnie już rozpatrzona i wysłano części. Minął tydzień i nic. Po kolejnym telefonie w którym nalegaliśmy by dano nam tracking wysłali nam numer i dziś się okazało że jest to tracking do innego miasta xD Dodam, że w którejś rozmowie telefonicznej usłyszeliśmy że nie opłaca nam się reklamować tych braków i czekać na te części lub zwrot pieniędzy tylko byśmy poszli sami se kupili te części xD kręcić Małysza? #afera #wykopefekt #oszukujo
  • 15
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pan_Tarei: no miejski damski Romet, miał wymienione nawet w aukcji dokładnie jakie to są części, jaki model pedałów, siodełka, sztycy itd