Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
Wybory do PE pokazały, kto będzie decydował o waszej przyszłości w wyborach do sejmu. Lenie i nieroby bez wykształcenia, ludzie niepotrafiący samodzielnie myśleć, oraz emeryci przesiąknięci telewizyjną oraz kościelną propagandą, która już dawno przebiła propagandę w rosji.
I to wszystko za marne 500 zł.
Testo miał rację.
#wybory #polityka
A tak zupełnie serio - dramat, wstyd się do takich w sumie przyznać. Ale teściowa moja to samo, całe życie nie musiała pracować, moją żonę też ciągle do tego nagabuje, a ty się chłopie zajeb w robocie, jeśli nie chcesz być związkowym Żydem i rakiem na zdrowej tkance narodu, co ciągle drze ryj, jak ma mało
To jest stwierdzenie prawdziwe, jeśli uważasz inaczej udowodnij, że jeden głos może istotnie wpłynąć na wynik wyborów w kraju wielkości Polski.
Zresztą frekwencja była rekordowa, najmłodsi nadal dali większość PiSowi, już serio nie rozumiem tego kwiku. Te wszystkie apele o frekwencję wynikają z głupoty albo z nieuczciwości. Gardzę tak czy inaczej.
@Rouksa: Przecież możesz matole glosować w "dowolnym mieście", bo spis wyborców jest niezależny od meldunku.
Komentarz usunięty przez moderatora
Wyniki wyborów, areszt śledczy Białołęka:
KE 67,91%
Wiosna 7,71%
Klikasz na dane województwo i masz statystyki dla województwa, później możesz kliknąć na powiat i na gminę.
Niestety Polacy widzą jedynie dwie możliwe opcje polityczne.