Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Poznałem dziewczynę na #tinder widzieliśmy się 3 razy (były to długie spotkania po 5-6 godzin) jest mega sympatyczna i miła. Ogólnie od początku byliśmy nastawieni na szukanie dłuższej relacji. Widzieliśmy się tylko 3 razy ze względu na to, że ona wyjeżdża na studia do innego miasta. W piątek napisała mi, że chce mnie zaprosić do swojego domu rodzinnego na jej imieniny i jej imprezę rodzinną gdzie będą jej rodzice, brat z żoną
Ludzie to tacy debile, że ja #!$%@?. Opisywałem też kiedyś sytuacje na mirko z marketu: dziecko widzi jakieś kolorowe płatki. Wzięło, pobiegło do mamy, że je chce. Mama spojrzała na nieznane logo niszowej firmy, odłożyło na półkę i wzięło Nestle Chocapic mówiąc coś pokroju "jak mamy wziąć to weźmy te lepsze". No faktycznie #!$%@? lepsze i 2 razy droższe, połowa wartości to cukier, w składzie wspomniany wyżej tłuszcz palmowy i masa innego badziewia. Z ciekawości zobaczyłem skład tych "złych" płatków i były w cholere lepsze i zdrowsze. Nie pamiętam nazwy niestety. Dziecko w każdym razie mądrzejsze od mamy.
Wiem, że każdy decyduje o sobie, nikomu nie wyjmuje produktów z koszyka i nie mówię "to jest niezdrowe, weź inne". Jednak ludzie to takie niedoinformowane bezmózgi - wolą wziąć droższe, mniej zdrowej tylko dlatego, że zobaczyli reklame w TV i od razu tok rozumowania "reklamowali to w telewizji, to musi być lepsze".
#logikarozowychpaskow #patologiazewsi #gorzkiezale #zdrowie #jedzenie #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
@chomik3: shieet
@karolinana: W lidlu są kabanosy które nie mają żadnych konserwantów, 4.50 kosztują za małe opakowanie. Raz mi się też udało dostać w Auchanie o podobnych składzie, ale to było pół roku temu i już ich od tego czasu nie znalazłem. Innych nie udało mi się znaleźć
Poza tym kupując wędlinę na wagę nie masz żadnych informacji o niej ;/
Komentarz usunięty przez moderatora
0 w ogóle kontroli tego co robią, często wybierają produkty gorszej jakości, ale droższe, bo dla nich wyznacznikiem jakości jest cena i nie chce im się użyć mózgu.