Wpis z mikrobloga

@JohnFairPlay:

aaa, to mów że w miejscu gdzie się płaci za dyplom ( ͡º ͜ʖ͡º)

Kurczę popłaciłem półtora roku i nie mam dyplomu. Nie wiedziałem, że to jednak samo płacenie wystarczało.
Mogę się jeszcze odwołać i dostać tego inżyniera?
  • Odpowiedz
@JohnFairPlay: studia 4 letnie akurat

No cóż cyniczny ton twojej wypowiedzi, obrzucanie czegoś o czym nie ma się pojęcia gównem i sposób wypowiedzi per se, sprawiają iż stajesz się pierwszą osobom na mojej #czarnolisto
A @Fensi: jakbyś chciał się czegoś konkretnego dowiedzieć to pytaj, mam dużo przyjaciół którzy w tym roku się bronią. Uczelnia na pewno jest lżejsza psychicznie do przejścia, bo choć materiał do
  • Odpowiedz
@CoolCake: właśnie chciałem się spytać czy to prawda z tym dojeniem na hajs, bo się sporo w internecie naczytałem, że tylko o pieniądze im chodzi ale naradzie z tego co powiedziałeś to nie jest prawda
no i jak wypada w porównaniu z publicznymi uczelniami np. PW bo ta też mnie interesuje

i czemu stacjonarnie to strata pieniędzy i czasu?
  • Odpowiedz
  • 0
@CoolCake sorki za wołanie po takim czasie. Masz może jakieś info ile osób tak mniej więcej uwala na pierwszym roku? Próbowałem się dostać na Fejsie do grupy zeszłorocznej, by się popytać ludzi, ale do tej pory mnie nie zaakceptowali i chyba tego nie zrobią xd
  • Odpowiedz