Aktywne Wpisy

nic mi do tego co ktoś robi z swoim ciałem, ale skąd ta moda na losowe bazgroły w losowym miejscu?
trudno mi zrozumieć po co robić sobie coś takiego, wiem że komuś może się to podobać, ale powiedzmy sobie szczerze że wygląda to na kompletny brak gustu lub świadczy o jakiś zaburzeniach,
najcześciej widzę to u młodych kobiet, więc pewnie zaburzenia na tle hormonalnym
wiem że nikt nie pytał, no ale nie
trudno mi zrozumieć po co robić sobie coś takiego, wiem że komuś może się to podobać, ale powiedzmy sobie szczerze że wygląda to na kompletny brak gustu lub świadczy o jakiś zaburzeniach,
najcześciej widzę to u młodych kobiet, więc pewnie zaburzenia na tle hormonalnym
wiem że nikt nie pytał, no ale nie

https://www.wykop.pl/link/4963251/warszawa-oddaje-honory-polanskiemu-ktos-wydrapal-napis-pedofil/
Oczywiście wykopowe konserwy już zacierają rączki z radości, że mogą odciągnąć uwagę od prawdziwej pedofilii, która szaleje w polskim kościele. Ale spójrzmy na fakty
1. Najwazniejsze. Czy ktoś wierzy, że w ataku na Pana Romana Polańskiego chodzi o dobro jego rzekomej ofiary? Bo ja nie. Oczywistym jest, że w sytuacji ze znaleziska, chodzi o to by dowalic mistycznym lewakom. Objawia się też moralnośc kalego. Serio, wykopowe konserwy myślą, że jak znajdą gdzieś przypadek pedofilii w grupie innej niż duchowni, to z automatu gwałty księzy na dzieciach nie będą juz piętnowane. Ehhhh
2. Ktoś dokonał dewastacji pisząc 'pedofil'. Taaaa.... I tu się pojawia nieznajomość pojęć. W przypadku Pana Romana Polańskiego możemy mówiec ewentualnie o hebefilii. zwłaszcza, że nie brakuje zdjęć ukazujących jego "ofiarę" jako bardzo rozwiniętą, jeżeli chodzi o cechy kobiece. Więc panu Polańskiemu z pewnością nie chodziło o odbycie stosunku z dzieckiem tak jak to ma to miejsce w przypadku księzy.
3. Po trzecie sama Samantha Geimer stwierdziła, że nie ma żalu do reżysera, a sam stosunek odbył się z jej inicjatywy. Sam Polański był odurzony alkoholem i można usprawiedliwić jego brak instynktu samozachowawczego. Zresztą aferę z rzekomym gwałtem nakręciła matka Samanthy, aby zdobyć kasę z odszkodowania.
4. No i co najwazniejsze, Pan Roman Polański nie został skazany prawomocnym wyrokiem sądu.
Powtrazam wam konserwy, zajmijcie się pedofilią wród waszych szamanów, bo wątpliwe przykłady wsród innych grup nie są dowodem na niewinność kościoła. A retoryka typu: "u was biją murzynów" tylko potwierdza, że prawacy nie chcą by na powaznie zająć się problem pedofilii w polskim kościele.
#pedofilewiary #bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa #bekazpodludzi #tylkoniemownikomu
@przemek89x: w powszechnym rozumieniu pedofil = psychol lubi dzieci. I tutaj bym się nie czepiał że nie wydrapano "hebefil" tylko "pedofil" . I nie ma co się spinać teraz i go bronić, bo to tylko woda na płyn psychoprawaków. O patrzcie, lewaki bronią swojego a kościół atakują.
Otóż
https://quillette.com/2018/01/31/nobodys-victim-interview-samantha-geimer/
Oczywiście, od tamtych czasów zmieniła się kultura, kobiety wychodzą później za mąż (i bardzo dobrze), a seks z 13 letnią jest czynem zabronionym. Polański powinien swoje odsiedzieć w więzieniu za swój
inna pedofilia = pedofilia nieprawdziwa
nieźle