Aktywne Wpisy

Zopyross +82
1.5 miliona wyświetleń, aż się serce raduje, że coraz więcej Polaków zaczyna uważniej przyglądać się swojemu talerzowi i odrzucać wyroby jedzeniopodobne. Chlebek, słodycze, słodkie napoje, oleje roślinne, wszystkie kolorowo-modyfikowane badziewia zalegające kilogramami na półkach sklepowych, to są twoi główni wrogowie i powody, przez które musisz odwiedzać lekarzy
#keto #zdrowie #jedzenie
#keto #zdrowie #jedzenie
źródło: u8
Pobierz
AnalnyNiszczyciel +260
Mieszkam w domu typu bliźniak. Kupiliśmy go z żoną od dewelopera z 7 lat już będzie. Równocześnie z nami drugą połówkę kupiła para w naszym wieku. Budynek ma jeden zasadniczy plus i dlatego go kupiliśmy bo mianowicie lewa i prawa strona jest ze sobą połączona tylko garażem. Mieszkało się dobrze, ale sąsiedzi kiedyś przyszli, że wyjeżdżają do USA czy c--j wie gdzie tam bo dostali wizy. Zaproponowali nam czy nie chcemy za

Said W3C’s Allen:
źródło: comment_HxIULidK6ZpYwaRhImg61O3qcyVoAaOI.jpg
PobierzJeżeli to zauważyłeś tzn. że przeczytałeś całość :D
@goly8622:
@cyberpunkbtc: Brzmi jak zdecentralizowany centralizm XD Zostawcie to wolnemu rynkowi
@AgresywnyNick: No to właśnie wolny rynek sam zdecydował i wybrał. Nikt ich do tego nie zmuszał...
Jak zawsze logika i moc argumentów poraża.
Edit: Lub grupy tożsamości
@AgresywnyNick: Aaaa, czyli nie mogę głosić swoich pooglądów? Ja to pisałem od dawna. Obecnie obserwujemy jak ludzkość wybiera to co uważałem za najbardziej optymalne.
@dla_zabawy: Nie zrozumiałeś. Nie trzeba wszystkich danych zapisywać w blockchainie bitcona. Wystarczy sama funkcja skrótu zbiorczej, większej ilości danych.
@taksanski_widelec: Ja p------ę, przekraczasz już granice głupoty. Nie wiem czy to po prostu żałosny trolling, czy ostre upośledzenie. MS wykorzystuje blockchain do zbudowania na nim usługi. Nie w celu inwestycji i zarobku.
Choć ich wybór również doskonale świadczy o tym jakie mają predykcje co do przyszłości Bitcoina. Nie tworzyliby usługi na sieci w której przyszłość by wątpili...
A dwa żeby obliczyć funkcje skrótu i porównać to z tym co jest zapisane ba blockchainie musisz mieć całe dane u siebie chyba że ufasz stronie trzeciej
@cyberpunkbtc: Litości, od tego jest Lightning Network ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wysłałem ci na Zapread