Wpis z mikrobloga

@Skibidi: No to masz odpowiedź, nie kochał Cię i tyle. "Nie czuje tego co wcześniej" na początku nie ma między ludźmi miłości to jest to całe zauroczenie, coś nowego, ekscytującego, miłość przychodzi później kiedy "czujesz, że chcesz wziąć odpowiedzialność za kogoś", przynajmniej taka jest moja definicja tych wszystkich uczuć a miałem bardzo dużo związków i zawsze było tak samo. Nie martw się, znajdziesz jeszcze swojego Shreka ( ͡º ͜
  • Odpowiedz
@Skibidi: uczucia uczuciami, ale zbytnie angażowanie się w związki już od początku to zuo, bo sama widzisz, trzeźwe myślenie jednak jest najważniejsze i też prawda jest taka, że 3 miesiące to niewiele, na dobrą sprawę prawie tyle co porównać to do zwykłego wakacyjnego romansu, mało na dobre poznanie osoby i jej potrzeb
  • Odpowiedz
@Skibidi: Mirabelko, miałam to samo, że przeżywałam krótki związek, zerwanie wygladalo identycznie, wydawało mi się, że nie będzie już niczego.

Założyłam tinderka, w sumie chciałam poznać nowych ludzi, mieć się z kim spotkać, nie szukałam związku. Dawałam na tak za opis, a nie zdjęcie. Fajny sposób na zapomnienie o byłym, pisanie z kimś(nim mnie zljnczujecie, że wykorzystywałam biednych anonkow to nie, nigdy nie sugerowalanm, że będzie coś więcej). W sumie
  • Odpowiedz
@Skibidi wygadaj się przyjaciółce albo jakiemuś anonkowi. Czasem wypowiedzenie myśli na głos pomaga, inaczej do nas dociera omijając emocje. Ja robiłem sobie jeszcze długie spacery :)
  • Odpowiedz
@Skibidi: trzymaj sie jakos, przeszłam w zyciu zakonczenie zwiazku bez mojej winy z miloscia mojego zycia i wiem jak to boli. Daj sobie czas na rozpaczanie max kilka dni później staraj sie wycodzić z domu i coś robić
  • Odpowiedz
  • 6
@Blahblahaa: Nie lubię sformułowania „inni mają gorzej” zawsze jest ktoś kto ma gorzej ale to nie znaczy, że to co ja przeżywam teraz nie jest moją osobistą tragedia na ten moment. Może za jakiś czas będę się z tego śmiać ale aktualnie nie jest mi do śmiechu. Jakiś czas temu tez zakończyłam kilkuletni związek wiec wiem jak jest
  • Odpowiedz