Aktywne Wpisy
Itslilianka +793
Jakiś czas temu ta jak #rozowepaski zacząłem robić ankiety po randkach z tindera xD Beka jak to się teraz czyta po takim czasie xD #zwiazki #randkujzwykopem
mAgnes91 +510
Mirki, musze się wygadać. Mieszkam w Polsce B gdzie o pracę ciężko dlatego też jest tutaj duzo #januszbiznesu. Z dniem 1.03 zostalam zatrudniona w nowo powstalym sklepie odzieżowym z dotacji z urzedu pracy (tzw prace interwencyjne) Oprócz mnie na tych samych zasadach zatrudnione były 2 dziewczyny + 2 stażystki. Przed otwarciem sklepu oczywiście rozkładanie towaru, mycie okien itd na tzw czarno. Z początku wszystko wydawało się w miarę ok aż do
Patch Notes: GoT
8.02:
Uznaliśmy, że bohaterowie za łatwo wygrywają gry.
- Obniżyliśmy zdolności taktyczne i strategiczne bohaterów o 5pkt.
Niektórzy bohaterowie mają zbyt spolaryzowne statystyki, obniżyliśmy je dla wyrównania gry
Tyrion -20 pkt inteligencji
Denerys - 20 pkt współczucia
Arya +50 do zwinności
8.04
Po ostatniej bitwie stwierdziliśmy, że smoki są zbyt silne
-50 pkt do obrażeni i 1000 m do zasięgu widzenia - 50 pkt pancerza
Niektóre postacie dalej mają zbyt wysokie statystyki
Varys -50 pkt konspiracji
Jamie +50 pkt głupoty
8.05
Niektóre postacie dalej potrzebują lekkich zmian w porównaniu do poprzednich sezonów:
NOWOŚĆ Denerys: "Szał krwi" gdy ginie wokół ciebie wiele przeciwników szybciej ładujesz punkty szału i aktywujesz SUPER-UMIEJĘTNOŚĆ "Drakarys" +50 szału
+ 50 pkt samodzielnej walki
Jon- dawno nic nie robiliśmy z naszym ulubieńcem, postanowimy go trochę zmienić
-20 pkt charyzmy
- Czas trwania "zauroczenia" zwiększony o 1 odcinek
Postanowiliśmy przywrócić poprzednie ustawienia smoków po licznych skargach i dodatkowo je wzmocnić
Ognisty podmuch + 200
Zwinność +50
Szybkość +50
Również czas ładowania i mierzenia skorpionów pozostawiał wiele do dyspozycji
Czas ładowania -20
Celność -20
Zapomniałem o nerfie oddechu lodowego smoka w patchu 8.03
Uznaliśmy, że zniszczenie muru, który miał z 10000 lat było za łatwe więc teraz nie może rozwalić kawałka kamienia
@psychku: poza tym, że mur był z lodu a lód łatwiej stopić niż kamień, to ten wpis jest kopalnią złota :D
Nie oczekujmy logiki. ale niebieski płomien oznacza, że mieszkanka palna mu się zmieniła, albo lodowy smok zionie lodowym podmuchem