Aktywne Wpisy
Dd9900 +75
źródło: Screenshot_20260107_135702
Pobierz
MonazoPL +59
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_a9rbePrFXIeiyp63TLWU2k44DhAb8eF0.jpg
A szanowałem Pana, Panie Jaskóła. Naprawdę. Szczególnie za to wystąpienie dotyczące RAŚ, bodaj z początku 2016 roku, krótko po wyborach. A lubiłem Pana za stosowanie michalkiewiczyzny w mowie, hasła o socjalistach wierzących i niewierzących, w odniesieniu do partii wiadomych.
Jak wiele się zmieniło od tamtego czasu. Czyż nie? Gdzie Pan zaszedł, co się z Panem stało?
Może chodzi o jakąś niskich lotów małostkowość? Obraził się Pan na pana Korwin-Mikkego, że podczas zlotu wolnościowców skrytykował Pana słowa o stopniowej a nie szokowej realizacji koncepcji wolnościowych? Czy może po prostu zapomniał Pan kim Pan jest, jaki cele Panu przyświecały? A może skostniał Pan w strukturach i układach obecnego parlamentu?
Nazwałem kiedyś Pana tutaj na wykopie moim ulubionym posłem. A dzisiaj Pan nazywa mnie durniem.
To teraz, skoro mnie już Pan obraża, spytam Pana o pański honor i Pańską godność. Czy uważa Pan, po tym co Pan swego czasu świetnie ujął mówiąc z mównicy sejmowej o intencjach autonomistów śląskich, powołując się zresztą na znakomitą opinię z Biura Analiz Sejmowych profesora Franciszka Antoniego Marka, czy dzisiaj uważa Pan że może w jakikolwiek sposób zachować twarz, startując z jednej listy, ba, z tego samego okręgu, z panią Aleksandrą Jelonek z partii Ślązoki Razem?
Partia Ślązoki Razem jawnie i wprost obiera sobie za cel:
http://slonzokirazem.com/#cele-polityczne
Ponadto twierdzi:
http://slonzokirazem.com/manifest-programowy/
A to tylko dwa fragmenty tekstów z ich oficjalnej strony. Więcej nawet nie czytam, nie szukam, bo się tego zwyczajnie brzydzę. A Pana to już nie oburza?
W imię czego sprzeniewierza się Pan temu, o co kiedyś walczył z mównicy sejmowej? Co się musiało stać, że obraża Pan ludzi, którzy swego czasu w sporej liczbie na pewno głosowali na Pana bądź Pana kolegów, w tym na Pana kolegę Pawła Kukiza w wyborach prezydenckich? Miał on wtedy, w wyborach na prezydenta także i mój głos. Jeśli to Pana w ogóle interesuje, to dzisiaj żałuję.
Dzisiaj pytam: gdzie jest Pańska twarz, Panie Jaskóła? Panie polityk.
#tomaszjaskola #kukiz #447 #antypolonizm #stop447 #zydzi #polityka #braun #grzegorzbraun #konfederacja #michalkiewicz
źródło: comment_a9rbePrFXIeiyp63TLWU2k44DhAb8eF0.jpg
PobierzNo i niemądre z jego strony
Okrzyki "go home" dotyczyły ambasador Mosbacher (a napisy na niektórych transparentach także ustawy 447), jako osoby skompromitowanej, która nie traktuje strony polskiej z należytą godnością, szacunkiem i która narzuca swoją wolę krajowi, w którym pełni posługę ambasadorską. To ostatnie budzi bardzo negatywne skojarzenia historyczne i to nie bez powodu.
@Primusek: Chyba się Mirek trochę przeliczył w swoich przewidywaniach. ;)