Wpis z mikrobloga

@deafpool: już chciałem powiedzieć, że przynajmniej mu bot czołgi nabił ale tylko jedną dychę ma XD Coś mi się zdaje, że po wkalkulowaniu prądu i ceny bota, bo sam raczej nie napisał, to chyba marny interes. Ja mam coś koło 10k bitew, a czasu na granie nie mam i mam jedną dychę ale osiem VIII i jedną VII, bo staram się równo iść na każdej linii (a na Mausie mi
  • Odpowiedz
@zgred @Zenek_ Tak jak mówiłem, do was nie dociera że to jest tylko gra i każdy gra tak jak potrafi, w szkole w piłkę też grały zajebiste osoby, takie średnie i imbecyle, którzy umieli kopnąć tylko z kapy do przodu. Ale to nie znaczy że trzeba tych imbecyli na każdym kroku maltretować i się śmiać, po prostu tak grają i goovvno wam do tego.
  • Odpowiedz
@NorskArisk: Jasne, że tak, mam na takie coś w------e, jedyne co mogę zrobić to złapać się zdziwiony za głowę. Chciałbym zobaczyć jak taki człowiek funkcjonuje
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@deafpool: patrząc z drugiej strony takie rodzyny są mięsem armatnim, takim free fragiem dzięki któremu lepsi gracze winduą wyniki, ponaddto nie wygląda na bota, ma mało punktów capa a boty często capuja po przepchnieciu swojej ścieżki.
  • Odpowiedz
@deafpool: https://www.youtube.com/watch?v=_v1a-jNsgzw

ten to był ananas. Pamiętam że jak był event o procesory to gość wygrał, potem usuwali z listy wygranych typów którzy załączali bota ale jego nie. Omen tu wyliczył że ma konto od dwóch lat, 130k bitew to wychodzi 160 bitew dziennie. BOT jak ch... i nic innego, oczywiscie za przyzwoleniem WG choć nie zdziwiłbym sie gdyby to była ich robota. Czymś muszą uzupełnić braki w graczach, a
  • Odpowiedz