Wpis z mikrobloga

@genocidegeneral: No właśnie mam wrażenie że kompletnie nie chce im się już zastanawiać nad scenariuszem tylko chcą to po prostu skończyć. Nie ważne jak ale skończyć.

@Sierpik21: No ale co z atakiem z góry? Jak widzi że mają z przodu balisty to nie można ich okrążyć i zaatakować z góry ale z tyłu? Statki nie są tak mobilne żeby zdążyły się obrócić.
@Andrzejek13: po tym w jak pozbawiony logiki sposób się bronili przed NK, to już mnie nic nie zaskoczy. Ale z drugiej strony to są pewne plusy tego spadku jakości, bo w sumie widać teraz po tym całym hejcie, że ludzie jednak oczekują bardziej ambitnego kina i od razu wyłapali co zostało spieprzone, nie trzyma się kupy, było nielogiczne i po prostu głupie.

Kto wie, może ktoś wyciągnie z tego jakieś wnioski,
@Andrzejek13 chciałbym Ci powiedzieć, że właściciel HBO jest zainteresowany co myślą o ich produkcjach subskrybenci w Polsce... Ale jest nas zwyczajnie za mało, żeby oni się nad tym zastanawiali i dawali #!$%@? o naszą opinie na temat got
@Andrzejek13
@genocidegeneral

Dobra, nie chce mi się Wam tłumaczyć jak działa świat i dlaczego rządzi bylejakosc. Ale jestem ciekawy jaki powód widzicie dla tego co się dzieje na naszych oczach. Dlaczego wg Was scenarzyści przestali przykładać się do swojej roboty?
Smok zginął, w nią juz celowali, duży stres i zaskoczenie, mogła po prostu nie pomyśleć w ten sposób tylko spanikować i uciec. Normalny czynnik ludzki

@Serrrek: Niby tak, ale człowiek który może tak zareagować nie powinien raczej pchać się sam na nieprzyjacielską flotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Andrzejek13:
Chodzi o to że zaczęła szarżować na nich? Babka patrzyła jak jej smok (którego traktuje emocjonalnie jak dziecko) został zabity więc ruszyła w furii do ataku. Jak zobaczyła że zaraz jej zajebią drugiego z nią na pokładzie to jej się zapaliła lamka "#!$%@?ć". W takim szoku raczej nie analizowała na chłodno czy statki zawrócą dostatecznie szybko, czy może nie mają schowanej balisty strzelającej wstecz na wszelki wypadek itp. Po prostu