Aktywne Wpisy

Borealny +59
Jezu, jak mnie niemiłosiernie #!$%@? revanced ostatnio. Raz ten youtube działa, a raz nie. Już myślałem że obejdzie się bez instalacji bo wieczorem zaczęło działać, ale znowu będę musiał fikoły #!$%@?ć i instalować masę apek, srapek i emulatorów bo jakiś żyd korbą kręci w ameryce i mi youtuba nie da normalnie obejrzeć bez reklam.
#revanced #youtube ##!$%@?
#revanced #youtube ##!$%@?

LuckyStrike +17
Tyle zainstaluje się publicznych ładowarek do samochodów w Chinach vs reszta świata xD
#motoryzacja #chiny #tosachiny
#motoryzacja #chiny #tosachiny

przecież Dany zapomniała o Żelaznej Flocie, może nie była w stanie sobie przypomnieć nawet gdy ubili jej jaszczurkę ¯\(ツ)_/¯
a że uwzględniała ich w swoich planach wojennych ¯\(ツ)_/¯
@Sierpik21: No ale co z atakiem z góry? Jak widzi że mają z przodu balisty to nie można ich okrążyć i zaatakować z góry ale z tyłu? Statki nie są tak mobilne żeby zdążyły się obrócić.
@neo_vir: Taa, bo ten serial ludzie tylko w USA oglądają.
Kto wie, może ktoś wyciągnie z tego jakieś wnioski,
@genocidegeneral
Dobra, nie chce mi się Wam tłumaczyć jak działa świat i dlaczego rządzi bylejakosc. Ale jestem ciekawy jaki powód widzicie dla tego co się dzieje na naszych oczach. Dlaczego wg Was scenarzyści przestali przykładać się do swojej roboty?
https://www.reddit.com/r/gameofthrones/comments/blipz4/spoilers_this_is_what_daenerys_should_have_done/
@Serrrek: Niby tak, ale człowiek który może tak zareagować nie powinien raczej pchać się sam na nieprzyjacielską flotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chodzi o to że zaczęła szarżować na nich? Babka patrzyła jak jej smok (którego traktuje emocjonalnie jak dziecko) został zabity więc ruszyła w furii do ataku. Jak zobaczyła że zaraz jej zajebią drugiego z nią na pokładzie to jej się zapaliła lamka "#!$%@?ć". W takim szoku raczej nie analizowała na chłodno czy statki zawrócą dostatecznie szybko, czy może nie mają schowanej balisty strzelającej wstecz na wszelki wypadek itp. Po prostu