Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +125
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
źródło: 12
Pobierz
FejsFak +19
źródło: Screenshot_20241023_215600
Pobierz

źródło: comment_lEaBoN08gex3hUWDKXIuQIZvMyBKcOqX.jpg
PobierzŚmiej się. Obejrzyj sobie film "Korea Północna z Ukrycia" jak Amerykanin przyjeżdża leczyć ludzi chorych na jaskrę i ma ukrytą kamerę. Na sam koniec, ludzie którzy nie widzieli od wielu, wielu lat dziękują za odzyskanie wzroku oczywiście KIm Dzong ilowi wspólnie na sali, a jeden dziadek to nawet krzyczy, że dzięki temu, że znowu widzi będzie mógł celnie strzelać do Amerykanów.
@curvix: jeśli w budynku byli obcokrajowcy, to na pewno byli tam też oddelegowani urzędnicy / tajniacy, etc. Spróbuj przed takim tajniakiem nie odstawić szopki zachwytu nad Kimem, to na następny dzień cała twoja rodzina (w tym wujkowie, dziadkowie, itd., etc.) lądujecie w obozie.
Zachęcam pooglądać materiały na temat tego jak działa reżim w Korei.
No na pewno ktoś ich tam pilnował, ale wielu z nich na pewno w to wierzy. W końcu życie wśród takich ludzi w takim środowisku niszczy psychikę na całe życie i nie zdziwił bym się jak by wielu z nich straciło już dawno rozum.