Aktywne Wpisy
Ildealfons +2
Tutaj lv 31,
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
źródło: IMG_6141
Pobierz
202492 +6
źródło: 1000014786
Pobierz

źródło: comment_lEaBoN08gex3hUWDKXIuQIZvMyBKcOqX.jpg
PobierzŚmiej się. Obejrzyj sobie film "Korea Północna z Ukrycia" jak Amerykanin przyjeżdża leczyć ludzi chorych na jaskrę i ma ukrytą kamerę. Na sam koniec, ludzie którzy nie widzieli od wielu, wielu lat dziękują za odzyskanie wzroku oczywiście KIm Dzong ilowi wspólnie na sali, a jeden dziadek to nawet krzyczy, że dzięki temu, że znowu widzi będzie mógł celnie strzelać do Amerykanów.
@curvix: jeśli w budynku byli obcokrajowcy, to na pewno byli tam też oddelegowani urzędnicy / tajniacy, etc. Spróbuj przed takim tajniakiem nie odstawić szopki zachwytu nad Kimem, to na następny dzień cała twoja rodzina (w tym wujkowie, dziadkowie, itd., etc.) lądujecie w obozie.
Zachęcam pooglądać materiały na temat tego jak działa reżim w Korei.
No na pewno ktoś ich tam pilnował, ale wielu z nich na pewno w to wierzy. W końcu życie wśród takich ludzi w takim środowisku niszczy psychikę na całe życie i nie zdziwił bym się jak by wielu z nich straciło już dawno rozum.