Wpis z mikrobloga

Informatycy i komputerowcy mam duży problem. Mianowicie posiadam plik ISO o wadze 50GB i instaluje się on bez problemu na laptopie. Jednak chciałem go również przenieść na komputer. Zgrałem go na pendrive o pojemności 64GB, wszedł ładnie pięknie i przenoszę ten plik do komputera. Jednak gdy instaluje go już na komputerze podczas instalacji wywala błąd zawsze w tym samym miejscu. Próbowałem już kilka razy przenosić ten sam plik drogą laptop - > pendrive - > komputer i gdy instaluje go kiedy już jest na komputerze wywala zawsze błąd w tym samym miejscu podczas instalacji. A miejsca na dysku mam bardzo dużo. Macie jakieś pomysły?
#komputery #pc #pcmasterrace #informatyka #pytanie #gry #programy #iso #torrenty
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oko_ci_skoko: Jeśli masz możliwość podpięcia obu komputerów pod tę samą sieć, tak aby oba sprzęty widziały się w jednej sieci (tak jak np. jeden komputer widzi drukarkę bezprzewodową) to wtedy możesz przesłać plik lokalnie.
  • Odpowiedz
@Maslo_Z_Chlebem: Właśnie czytam, że Windows 10 usunął opcje grupy domowej. Ponad to na poradnikach do udostępniania w Windows 10 dostępna jest opcja po kliknięciu prawego klawisza myszy - udostępnij do. Ja takiej opcji nie posiadam
  • Odpowiedz