Aktywne Wpisy

#primemma jufko jufko jufko, jak się podoba przygoda we ff? Zadowolony jesteś w ktora stronę to poszło? Teraz już trochę nie masz wyboru, żeby się z tego wycofać i musisz zacisnąć zeby I brnąć do przodu, próbując utrzymać się na powierzchni xD
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
źródło: scaled_1000004371
Pobierz
Ej śpicie se?

Hej. Co jakiś czas wracam do tematu wtyczek do Visual Studio. Ostatnio wrzuciłem do marketu VS wtyczkę Make The Sound, która to dodaje do IDE dźwięki na zdarzenia.
W tym momencie dostępne są następujące zdarzenia, do których podpięto efekt dźwiękowy:
- save (efekt dźwiękowy zapisu na dyskietkę)
- save all (efekt dźwiękowy zapisy na dyskietkę [dłuższy])
- build failed (efekt rysowanej płyty z kreskówek)
- build succeeded (checkpoint ze starych gier)
- building (dźwięk zapisu na dysk, dość cichy)
- breakpoint (dźwięk strzały z kreskówek)
- exception (dźwięk "porażki" z kreskówek :P )
są też opcje, gdzie można poszczególne dźwięki wyłączyć.
Zapraszam od instalacji i do feedbacku :)
Link do sklepu: https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=djfoxer.MakeTheSound
źródło: comment_WqWtKsjGX5qmPkuhqg4jNM09afdtbtdg.jpg
Pobierz@Kazaar: ( ಠ_ಠ)
A myślałem, że w poprzedniej firmie miałem duży projekt :D