Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1562
Dostałem snapa od różowej że idzie spać, ma wolna chatę i wczoraj wpadł do niej i do jej brata kolega. Ten typ spał z nią w łóżku, jest gejem i w sumie w-------m się, bo mają cała chatę wolna a typ śpi z nią w łóżku. Do mnie są sapy o mojego przyjaciela dziewczynę, bo mnie podrywała cały czas, ale nie leżałem z nią w pokoju nawet sam na sam, a laska sobie śpi z typem, którym niby jest gejem.

#w---w #zwiazki
  • 448
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mentalnazielonka
@LZBNZ
@Pan_Jerzy
Wiedziałam, że będzie zaraz wojna, więc usunęłam komentarz.
Jeżeli chłopak nie zna jej przyjaciela, na zasadzie, że spotkali się kilka razy i go lubi, to też jeszcze okej, może nie wiedzieć, co mu do głowy strzeli. Te kilka łóżek też działają na niekorzyść.
Ale poza tym nie uważam, że spanie w jednym łóżku to jest coś złego. Coś seksualnego. Najprawdopodobniej nawet się nie dotykali, w sensie
  • Odpowiedz
@zolwixx Myślę, że zaufanie się zyskuje wcześniej niż po 5 latach związku. Kwestią bardzo istotną jest też to, czy on zna jej przyjaciela. To bardzo dużo daje w odbiorze tej osoby.
  • Odpowiedz
Kwestią bardzo istotną jest też to, czy on zna jej przyjaciela.

@DziewczynaMirka: to prawda, a przez cały wątek ani wzmianki o tym. wnoszę, że nie zna. Co do zaufania pewnie, wcześniej niż po 5 latach, ale 8 m-cy to naprawdę krótki okres czasu. Przeważnie po 2-3 latach związki przechodzą kryzys, więc wtedy można pogadać o zaufaniu :)
  • Odpowiedz
@DziewczynaMirka: przecież napisał, że poznał, nie lubi. W dodatku już nie pierwszy raz spała z nim w jednym łóżku, a Mirek prosił, żeby tego nie robiła, bo mu to przeszkadza. Niestety ona ma to (albo jego ) w dupie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@zolwixx 8 miesięcy to faktycznie dość mało, ale to też zależy bardzo od człowieka. Ja jak wchodziłam w związek, to na przykład na starcie dawałam bardzo dużo zaufania. Teraz już bym pewnie tak nie miała. Ale chodzi mi o to, że to już kwestia indywidualna, bo bardzo się odnosi do emocji.
  • Odpowiedz
@pollo9 Nie przebiłam się przez wszystkie komentarze, bo jest ich naprawdę dużo. Jeśli go nie lubi i ją prosił, żeby tego nie robiła, to faktycznie zachowała się słabo. Ale nie ze względu na to, że się pcha na bolca, tylko dlatego, że zrobiła coś wbrew prośbie i woli swojego chłopaka. Nie wiem, czy to jest powód do rozstania, bardzo możliwe.
  • Odpowiedz
Zapytałem o to jak chwilę gadaliśmy przez telefon.

-a co jakby odwrócić sytuację, ja bym koleżankę lesbijke zaprosił na picie i później by spala ze mną?

-ale to nie to samo!

-a niby czemu?

-bo to jest mój przyjaciel a nie kolega, a poza tym lesbijki lubią facetów a geje nie lubią kobiet

-to jak on tak nie lubi kobiet to po c--j z nim utrzymujesz kontakt?
  • Odpowiedz
@eisen: Mnie wingman przedstawiał jako geja w towarzystwie w knajpie, obierasz cel, następnie urabiasz pannę:gadkę, śmiechy chichy z męskich pup i ciach w pobliżu, jakieś pierdu pierdu o kosmetykach itp, gdy już atmosfera zrobi się odpowiednia ( ͡° ͜ʖ ͡°) to przypadkiem wspominasz, że w sumie nigdy nie byłeś z kobietą i ciekawe jak to jest. Zadziwiające co to potrafi zdziałać, dalej już leci. Oczywiście trzeba
  • Odpowiedz
@JavierDaY: współczuję, przede wszystkim zszarganych nerwów. Takie sytuacje nie pomagają, szczególnie jak się ma inne problemy :/ obyś szybko się z tego odbił. Nie zakładaj że laska miała złe intencje, bo może ona nie czuje tego problemu - pamiętaj że sęk w tym, że dla Ciebie (IMO słusznie) nie jest to OK i patrz przede wszystkim na siebie. I nie musisz być chamem żeby jej to powiedzieć, czy wyrzucać jej
  • Odpowiedz