Wpis z mikrobloga

@Damianowski: Szczerze to tej afery nie śledzę,po prostu gorące tym z------e, więc niezbyt mogę się odnieść. Jeżeli mówimy o 15 latkach to faktycznie ciężko to nazwać poważnym związkiem. To i bez tego zara by dupło. Ale też zupełnie nie widzę powodu żeby to piętnować czy atakować mireczków. Zdrada to zdrada i jednak,moim zdaniem, powinna być potępiana. A jak działa umysł 15 latki niestety nie wiem, nie miałem okazji być. Ale
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Damianowski: w kwestii małolat to całe życie przed nimi a ty piszesz o niszczeniu życia, no normalnie xD, zniszczyć to sobie można życie dragami, niechcianym bombelkiem, aids, rodzina zapewne im wybaczy rozwiąły tryb życia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Damianowski:
wpisy mizogonów w #dziewczynybeztabu pokazały jak duży % społeczeństwa cierpi na choroby psychiczne, typowe szukanie winnych, żeby wytłumaczyć własne s----------e ¯\_(ツ)_/¯
P0lki złe i wstrętne, a wytłumaczeniem jakaś mała grupa na fejsie, z dziewuchami o ujemnym IQ, które podpisując się z imienia i nazwiska, chwaliły się swoimi wyczynami, które zapewne uznawały za swoje największe osiągnięcie w życiu.
  • Odpowiedz
@Davidozz: Jesteś najinteligentniejszą jednostką w tym wątku, co mi bardzo imponuje, mam dla Ciebie propozycję. Masz dużo tej istoty szarej, ale zarówno w głowie, jak i w najądrzach, chciałbym Ci pomóc i nieco spuścić Ci z jajec, za darmo, po prostu podjadę, wyciągasz gałę i Ci robię, będzie fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Damianowski: Jak byśmy myśleli tak jak ty to dalej było by średniowiecze. Dlatego my mamy kanalizacje a ty dalej chodzisz jak twoja babcia do wychodka.
  • Odpowiedz
@Damianowski: nie chce tlumaczyc ani jednej ani drugiej strony bo wszystko sprowadza sie do szacunku... głownie swojej osoby. Osoby które się tym chwalą lepiej żźeby przestały boldupic ze info poszło w eter, a osoby niedoświadczone niz nie zyskają ogolną nagonką. Ludzie byli i będą się rcucha, żadna nowość.
  • Odpowiedz