Aktywne Wpisy

masternodeBTC +346
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się

Pieron +101
Jakbyście się kiedyś zastanawiali skąd się wziął rowerzysta na waszej masce/czemu w jednej chwili jechaliście rowerem po bułki i nagle stoicie przed starym gościem z aureolą na głowie to musicie wiedzieć, że przejazdy rowerowe w Polsce są zaprojektowane idealnie tak aby nie było widać przejeżdżającego rowerzysty. Na grafice widać martwe strefy w passacie dojeżdżającym do skrzyżowania. Idealnie pokrywają się z ścieżką rowerową.
Teoretycznie kierowca powinien uważać ale jest spora szansa, że nie
Teoretycznie kierowca powinien uważać ale jest spora szansa, że nie
źródło: temp_file4781041986082317143
Pobierz

Kręci się kolejna gównoafera, bo stuleje odkryły, że dziewczyny zdradzają i się ruchajo jak mają 15 lat, a oni mając 25 dalej nic.
Dziewczyny jak i faceci zdradzali od wieków. Po prostu mało kto to wtedy wiedział i c--j to kogo obchodziło, bo nie było nawet wtedy dostępu do internetów... ba nawet telewizji nie było.
Niektóre #przegryw wysyłają do ich facetów wiadomości, że ich dziewczyny zdradziły. Spoko, jak tam nie macie swojego życia i tak bardzo interesuje was kto gdzie łyka c---a to róbta co chceta detektywi. (oo może zróbcie karierę jako detektyw, przynajmniej hajs byście za to dostawali XD)
ALE K---A, pisać do ich rodzin? Babć ? XD że ich wnuczka się ruchała 4-5 razy? XD JA P------E
Sam mając 16 lat, nie takie inby z dziewczynami widziałem i wiem, że dziewczyny w tym wieku to jest emocjonalna parobola, a budowanie związku z takimi to czysta loteria, bo po prostu nie dorosły do związków. Niektóre zmądrzały i założyły normalne rodziny, a niektóre dalej się ruchają z kim popadnie i zdradzają.
Naprawdę, ale nie napisałbym tego wpisu gdyby nie jeden komentarz
Uprzedzam, to nic nie da XD
Tak było jest i będzie
Jedyne co macie z tego to zabawę z niszczenia komuś życia, pisząc do obcych wam ludzi
I mogę się założyć, że gdyby to z wami chciały te dziewczyny zdradzić swoich facetów, to byście byli szybciej gotowi niż ja bym zdążył o----ć browara
#gownowpis #afera
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_FllNVi97PvNhbrhUqYSFiISohVKwhP6j.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Xtreme2007: Gdzie ja napisałem, że nie widzę w tym nic złego?
No ale WITAMINKI nasze SKARBKI nieskalane, nie można prawdy o nich napisać (-‸ლ)
@typbezoszczednosci95: To prawda
@Insam27: A to trzeba przestrzegać, że niektóre kobiety są niewierne? Ile wy macie lat? 15?
@dokwadratu: nie staję w obranie puszczalskich, niech sobie robią co chcą XD ale serio aż tak was to nakręca? XD
#pdk