Wpis z mikrobloga

Trafiałem nie raz i co? XD Zrywa się i szuka nowych, co tu drążyć temat.

@Damianowski: Dokładnie, jedna z moich byłych ma aktualnie dziecko z moim kuzynem, który wtedy był mi najbliższym przyjacielem i co? I żyję xD (no on gorzej, bo już z nią nie jest, jedynie alimenty płaci) To było 12 lat temu, od ponad 8 lat jestem z kimś innym i jest dobrze. Szuka się dalej i
  • Odpowiedz
@Damianowski: no wiesz, zawsze lepiej ciupciać taką, do której możesz mieć lekkie wątpliwości, niż jakąś losową, która tego wieczoru przyjęła 5 kutasów bez gumy w siebie, bo w ogóle nie jest jakkolwiek zżyta z tobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no wiesz, zawsze lepiej ciupciać taką, do której możesz mieć lekkie wątpliwości, niż jakąś losową, która tego wieczoru przyjęła 5 kutasów bez gumy w siebie, bo w ogóle nie jest jakkolwiek zżyta z tobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@quercy: z dziewczyną która wskakuje na bolca pierwszej nocy nie buduje sie związków... tak na 99% XD, bo zdarzają się wyjątki
  • Odpowiedz
  • 16
Na początku akcja miała "potencjał" a przynajmniej była ciekawa - typ znalazł laske która szła bokiem, dał o tym znać jej mężowi i tyle. Na tym to się powinno skończyć.
Tymczasem znowu zamiast zamknąć temat i się pośmiać między sobą to grupa smutnych ludzi bierze na cel wszystkie różowe i wylewa swoją frustrację.
Każda afera to taka noc oczyszczenia kiedy długo wzbierana nienawiść do kobiet wylewa się z nich i jest miejsce
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Damianowski: nie popieram pisania do rodzin, zawsze się znajdzie grupka bezmózgów którzy przedobrzą, ale pisanie do facetów tych lasek to inna sprawa, same swoją głupotą sprowadzają na siebie ryzyko, że ktoś wyniesie to co wypisują. Stawiając się w sytuacji facetów tych dziewczyn, sam wolałbym wiedzieć gdyby ktoś dorabiał mi rogi i nie ważne dla mnie by było czy powiedziałby mi o tym ktoś bliski czy random
  • Odpowiedz
@Damianowski: w sumie niepotrzebnie wkładasz kij w mrowisko bo i tak źle i tak źle. Źle że piszą do ich rodzin i źle że jakieś typiary chwalą się na grupie z iloma zdradzały swoich partnerów. Sytuacja lose-lose, ja tam siedzę z popcornem i mam bekę. Tobie tez po prostu tak radzę
  • Odpowiedz
w sumie niepotrzebnie wkładasz kij w mrowisko bo i tak źle i tak źle. Źle że piszą do ich rodzin i źle że jakieś typiary chwalą się na grupie z iloma zdradzały swoich partnerów. Sytuacja lose-lose, ja tam siedzę z popcornem i mam bekę. Tobie tez po prostu tak radzę

@dyslexia: a lubię sobie czasem tak wsadzić kij w wykopków którzy jedyne co potrafią to szkalować i obrażać w adoracyjnym
  • Odpowiedz
@oiio: ja Ciebie lubię mirku bardzo i Twoje wypowiedzi.
Ale powiedzmy sobie tak szczerze, większość z tych dziewczyn i tak będzie się albo k----ć, albo dorosną, albo dorosną i będą k----ć. To że ktoś napisał do jej chłopaka, mało to zmieni, a dalej znajdzie sobie kolejnego frajera. Co do Twojej siostry, jakby Ciebie poinformował taki anon, że zdradza ona z kimś innym? Co byś zrobił? Powiedział że jest to złe
  • Odpowiedz
@Damianowski:
No ale co to właściwie za argument. Nie pomagajmy sobie bo i tak zło na świecie nadal będzie istnieć. Wydaje mi się, że nie na tym zbudowaliśmy społeczeństwo ( ͡º ͜ʖ͡º) Zresztą nie wydaje mi się, żeby celem akcji było moralne nawrócenie tych pań.

że ktoś napisał do jej chłopaka, mało to zmieni,

Ja osobiście byłbym wdzięczny osobie, która poinformowałaby mnie, że moja partnerka
  • Odpowiedz
Oszczędziłaby mi pewnie kilka miesięcy, lat? życia. Czy to mało? Nie wydaje mi się.

@VDrakkainen: Zauważ że większość z nich to 15natki, które nie myślą jeszcze poważnie o założeniu rodziny... Ale seriooo dziewczyna która umieszcza na grupie takie głupoty, nie może mieć poukładane w głowie a tym trzeba mieć małe wymagania, żeby się z taką związać... To wychodzi już po pierwszych miesiącach związku że coś z nią nie tak, i
  • Odpowiedz