Aktywne Wpisy
elozapiekanka +33
Atreyu 0
Jakie planszówki polecacie? Najczęściej będzie 2-4 graczy
Słyszałem dobre opinie o #talisman (chyba wychodzi nowa edycja?) i #gloomhaven ale ogólnie jestem zielony w tych sprawach
#grybezpradu #planszowki #gry
Słyszałem dobre opinie o #talisman (chyba wychodzi nowa edycja?) i #gloomhaven ale ogólnie jestem zielony w tych sprawach
#grybezpradu #planszowki #gry
Niedziela 28.04.2019
Jeśli chcesz mieć kłopot, potrzebujesz odebrać komuś wsparcie, chcesz komuś zaszkodzić, szczególnie katolikom, to tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób i demonów.
Proście, a będzie wam odebrane, szukajcie, a zgubicie; kołaczcie, a zamkną wam. Każdy bowiem, kto prosi, jest mu odebrane, a kto szuka, gubi, a kto kołacze, temu zamkną." (Szatan. 7,7-8)
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Jak zawsze trosce zawierzamy skuteczność opętań katolików, by najmocniejsze demony łatwiej opętywały ich dusze.
Szatan czuwa i jest z wami zawsze, czy tego chcecie czy nie! Ave!
dziekuję, mam wszystko
Komentarz usunięty przez moderatora
....to w intencji Szatanowi niewiadomej.
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @bdag476 @Krawedziowy96PL @Bemiko @Mickson @kacperski1 @lewaq3000 @Mazan @NiesmiesznyJa @Przeokrutnik @jebola @lort_fzhut @babec @sell_your_soul @watrobaciemnosci @HistoriaNikczemnosci @Neil_Edwin_Michael @saakaszi @bakayarou @kacperoo29 @JakovKarnic
Żeby @wiecejszatana to wszystko stracił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora