Aktywne Wpisy

Arbuzlele +313
blackghost +10
Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego

A 15 minut później się dziwi, że ramu brakuje jak ładuje kilka razy ten sam plik w różne zmienne w tym interpreterze interaktywnym.
I co z tego, że doktor z matematyki jak po słabym bootcampie, eh. Zapraszam do dyskusji
#programowanie
Ci od C to jednak podprogramiści. Zachwala C jaki to nie jest fajny bo można fukcje i tabele stosować. A nie jak zwierzęta w asemblerze co muszą wiedzieć dokładnie co chcą.
A 15 minut później się dziwi, że ramu brakuje jak ładuje kilka razy to samo w tym
źródło: comment_3fntVWpfwQR7DOoINUm8kBrgakoAg7Wf.jpg
Pobierz@dupaztrupa: Akurat python jest silnie typowany. Spróbuj wpisać
"foo" + 1
a dostaniesz TypeError. To o czym piszesz to dynamiczne typowanie. Pary silne/słabe i statyczne/dynamiczne typowanie są od siebie niezależne i mogą istnieć języki będące opisanym dowolną permutacją tych dwóch charakterystyk.
@xaro
@tchaikovsky
MAM NADZIEJE ZE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I TENSORFLOW BEDZIE DZIALAL TYLKO NA JVM NP JAVASCRIPCIE
To o czym piszesz nie jest kwestią języka, tylko c-------o programisty.
Język to tylko narzędzie i wynoszenie jakiegokolwiek języka ponad inne jest bez sensu, bo każdy ma swoje wady i zalety. Najgorsi są programiści znający tylko jeden język, którzy p------ą "C++ najlepszy a Python to g---o do
Jego skill z programowania: 4/10
Jego skill z data science: 9/10
Twój skill z programowania: 9/10
Twój skill z data science: 1/10
On:
To ucz się data science a nie xD. ᶘᵒᴥᵒᶅ