Aktywne Wpisy
EleganckiSkrzat +11
Sprzęty, które okazały się strzałem w 10. Takie perełki, poprawiające życie, spędzany czas. Dla mnie? Pierwsze z brzegu to czytnik e-booków oraz dobre słuchawki bezprzewodowe. Mój must have, który wymieniam co kilka lat na topowe modele. U Was?
MetalowyBieg +4
Jakie hobby dla huopa? Huop myslal o modelarstwie ale nie ma ręki do plastikowych elementów a to trzeba malowac, kleic ehh #przegryw
#jedzenie #takaprawda #polska #foodtruck
@KrakenFromKrakenowo: A potem możesz umyć ręce w łazience.
Wracać #!$%@?ć schabowe w piwnicy, hołoto.
Byłem w tym roku na zlocie food trucków "Żarcie na kółkach". Zbliżając się do Stadionu Narodowego, widząc te tłumy, zdałem sobie sprawę, co mi przyszło do głowy by tu przyjść? W głowie miałem coś ala piknik, a to była istna masa ludzka. Nigdy więcej.
Fajne foteczki na insta to nie są tanie rzeczy.
Ps to prawda.
Mnie też to #!$%@?, #!$%@? jebnie ci ulepa który powinien kosztować max 10-15 zł powinieneś się tym Najeść w miarę,a tu #!$%@? ekskluzywny food truck 30zl za burgera wielkości połowy pięści i się nie najesz. Ale #!$%@?, przynajmniej ładnie wyglądał i pomidor pochodził z jakiejś #!$%@? bio farmy XD
Dwa razy poszłam i wystarczy, zawsze wracałam zniesmaczona. Burgery takie jak w burgerowni tylko droższe i trzeba dłużej czekać.
Liczyłam, że może chociaż zjem coś, czego na codzień nie dostanę. Również na tej płaszczyźnie porażka. Zero unikalnych smaków, oryginalności. Dodatkowo jesz jak zwierzę na stojąco, co chwila ktoś
Ale street food może się też objawiać podejściem na zasadzie skupienia się w największej mierze na jakości żarcia, bez potrzeby inwestowania w lokal, co za tym idzie mogą się tym zająć pasjonaci, i z podejściem gdzie
@Czachaaa: w którym niby miejscu? Chyba u ciebie na wsi XD