Aktywne Wpisy
rales +212
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
jankowski90 +92
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
#jedzenie #takaprawda #polska #foodtruck
A te hamburgerki z szamowozow to jednak cos wiecej niz kawal psa z buda i sucha bulka. To wlasnej roboty sosy, marynowane cebule, swieze warzywa, wolowina (juz niewazne jaka, kazda jest droga), czesto dobra bulka.. to jednak
Przez myśl mi nie przeszło, że będę jednym z nielicznych. Co to, to nie drogi Panie.
Utwierdziłem się już w przekonaniu, że takie zloty "traków" i stanie 40 minut po kanapkę, nie są dla mnie. Może Ciebie to kręci, nie wnikam.
@tazzy83: Po prostu wiem, że w takich miejscach będzie #!$%@? i w zależności od tego idę lub nie. Taki protip: kolejki największe są po najbardziej pospolite jedzonka, które dostaniesz wszędzie. Te ciekawsze i bardziej odmienne mają mniejsze obłożenie - win-win bo i tak stoją w
@walerr: Obiad - chińczyk = wybierz jedno xD
@walerr: Stary, czy dla Ciebie każda azjatycka knajpa to CHIŃCZYK? Obiad na dwóch-trzech talerzach bo masz podany oddzielnie ryż i surówkę? Pls staph. Knajpy azjatyckie te z poziomu <15zł to najgorszy sziet, który nie wiem z czego jest produkowany, że to się opłaca lub wałują na podatkach
Powiedziałem żonie, żeby mi przypomniała ten dzień, gdyby mi przyszedł do głowy taki pomysł spędzenia wolnego czasu. Nigdy więcej.
@walerr: No nie bo te burgery są lepszej klasy (pomijam złe wspomnienia), a nie o hamburgerze z budy spod dworca. To dwa inne twory wykonane z lepszych składników by zjeść coś w miarę jakościowego, a nie bułę zalaną sosem.
Fajnie było jak pracując za granica codziennie pod firme podjeżdzał inny food truck (niekoniecznie burgery) i po kilku tygodniach mieliśmy już obcykane co warto brac i w jaki dzień tygodnia.
Ale to wymagało powiedzmy 2 tygodni i próbowanie codziennie czegoś innego + obserwacja co kumple kupują i ankiety :dobre to jest ? lepsze niż to co było wczoraj ?
Żarcie było tanie jak barszcz (5-8€ i