Aktywne Wpisy
kaszaamanna +834
Po dziesięciu latach biernego przeglądania forum przyszedł niestety dzień w których chciałbym poprosić Was o dobre myśli i modlitwę. U mojej 30 letniej żony zdiagnozowano nowotwór z przerzutami - rokowania są kiepskie ale się nie poddam.
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..

gadatos +61
Jeśli chodzi o psy i temat na wykopie który ostatnio jest często poruszany.
Sezon rowerowy już się skończył, ale przez 5 miesięcy krótkiego i brzydkiego sezonu kolarskiego, przeżyłem jakieś 20 ataków psów, które próbowały mnie zrzucić z rowera.
Czysto hipotetycznie jeśli z--------m takiemu psu z buta uzbrojonego w SPD, który atakuje mnie na drodze publicznej, to czy coś mi za to grozi? Słyszałem o sytuacji że gość w obronie własnej został skazany na
Sezon rowerowy już się skończył, ale przez 5 miesięcy krótkiego i brzydkiego sezonu kolarskiego, przeżyłem jakieś 20 ataków psów, które próbowały mnie zrzucić z rowera.
Czysto hipotetycznie jeśli z--------m takiemu psu z buta uzbrojonego w SPD, który atakuje mnie na drodze publicznej, to czy coś mi za to grozi? Słyszałem o sytuacji że gość w obronie własnej został skazany na
źródło: images
Pobierz

No tak... można się było spodziewać takiej sytuacji przy transakcjach powyżej 1000 zł ( ಠ_ಠ)
#planetplus #cashback #aliexpress #urodzinyaliexpress
źródło: comment_zcT2XonwnTehuMcgdMAISFOgMQ2AHSke.jpg
Pobierz@PlanetPlus: Nie pokrywają się, a przyczyn może być wiele
Jeżeli uważacie, że to moja wina no to nie mamy o czym rozmawiać
Chciałbym również zauważyć, że jedną z tranzakcji robilismy wspólnie na czacie - tak się złozyło, że spieszyłem się na samolot i próbowałem dopytać o
Chociaż jak widac na moim przypadku i tak to nic nie dało
Zastanawiam się tylko nad zasadnością regulaminu i sprawiedliwością rozstrzygania sporów takich akcji. Zrobiłem wszystko zgodnie z dostepną mi wiedzą, według regulaminu, najszybciej jak może to zrobić przeciętny człowiek od momentu usłyszenia syreny i pojawienia się 50% na streemie.
Najwidoczniej Wasze założenia były błędne co do widełek czasowych (trzy tranzakcje na trzy się nie zmieściły).
ciekawe jakie są statystyki osób próbujących i tych którym
Potwierdzenia od przelewy24 dostalem po upomnieniu się od nich więc dowody są. Chodzi tu raczej o metodykę konkursu/promocji i weryfikowanie spełnienia warunków.
W suie to się już pogodzilem ze stratą tych 1800 zł cachebaku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam nauczkę na przyszłość aby