Aktywne Wpisy

RottenCactuSS +289
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

zawsze jeden dzień po bożym ciele spożywało się makaron z jajek przepiórczych ze szczyptą pieprzu - podobno tak robiła moja prababcia oraz prapraprababcia, więc też tak uczyniłam właśnie, ale czy to jest smaczne? takie se, natomiast moje dzieci też będą dalej przekazywały tę tradycję #gruparatowaniapoziomu #gotujzwykopem
źródło: 13511
Pobierz

znacie jakiś algorymt co automatycznie zaklasyfikuje dom do dzielnicy?
koncepcja jest taka że dodajemy domy z gps i system automatycznie podpowiada że dany dom może być w danej dzielnicy bo te obok też są?
Komentarz usunięty przez autora
@vasper: nie znam kształtu dzielnic tylko fakty że domy już wprowadzone są w nich
@Uluari: no i to jest opcja dzielkije
@Brodeon: mniej wiecej kimam
@wytrzzeszcz: Jeśli nie masz dostateczniej dużego zbioru treningowego, to z użycia KNN może nic nie wyjść.
Z jakich map korzystacie? Nie zawierają one przypadkiem jakiegoś gotowego rozwiązania w swoim api? Nearest location lub coś w ten deseń.
Do takiego problemu może wam się przydać coś takiego, jeśli chcielibyście jednak porównywać współrzędne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wytrzzeszcz: To może zerknij w jakąś dokumentację, a nuż widelec znajdzie się jakieś gotowe rozwiązanie, albo coś, co bardzo ułatwi implementację czegoś swojego.