Wpis z mikrobloga

@prodigi: Ja tez jestem fanem Arsenalu jakoś mam sentyment do tej karty od kiedy wyszło sbc na jego kartę potm zawsze muszę go wcisnąć do składu. Zawsze gram na dwóch napastników ale na ta chwile więcej jakości z przodu daje mi flashback Davida Villi niż Auba no i Cr7 tez lepszy ale na ta chwile brak mi funduszy na Portugalczyka ( ͡° ʖ̯ ͡°) takie staty
RysiuQuaresma - @prodigi: Ja tez jestem fanem Arsenalu jakoś mam sentyment do tej kar...

źródło: comment_wf2fyvewdfAOFKF2BEHGypXXTVTtv250.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@RysiuQuaresma: Super staty. Sprzedawales coinsy i grasz teraz gorszym teamem czy mi sie cos pomylilo? Ja teraz tez ciulam na niskach kwotach i zawsze mi sie lepiej Aguero niz Auba gralo, ale moze dam szanse urodzinowemu.
  • Odpowiedz
@prodigi: sprzedałem 4 miliony w grudniu potem trafiłem Maldiniego prime w paczce po przerwie od fify i tak zostałem dokończę meczyk i wyślę Ci aktualny skład, Aguero grałem na początku fify to jednak podstawowym Aubą lepiej mi się grało mimo, ze na początku w ogole go nie czułem na boisku
  • Odpowiedz
@RysiuQuaresma: Nie masz futmasowego Torreiry? Socrates gra box to boxa?

Mozesz podzielic sie taktyka/instrukcjami? Gralem cala fife 18 ta formacja, a ta fife gra 4-2-3-1 non stop i nigdy tak naprawde na powaznie nie probowalem grac wasko przez dluzsza serie meczow.

U mnie tak to wygladalo w ostatnich weekend ale jestem w trakcie przebudowy ( ͡° ͜ʖ ͡°):

https://www.futbin.com//19/squad/6899651
  • Odpowiedz
Mam Torreirę ale trochę mi nie podchodzi gra nim. Tak to wyglada in game wytyczne dla napastników trzymaj się środka, wbiegaj za plecy obrońców, socrates zostawaj z przodu , kante zostawaj z tylu krycie skrzydła, ramsey zrównoważony atak (normalnie drugiemu daje tez zostawaj z tylu ale Ramsey daje radę w ofensywie dlatego przy nim ten wyjątek) tez krycie skrzydła, Rijkaard krycie indywidualne, zostawaj z tylu, krycie środka, boczni obrońcy zostawaj z tylu.
RysiuQuaresma - Mam Torreirę ale trochę mi nie podchodzi gra nim. Tak to wyglada in g...

źródło: comment_rf2WE4dhOVpSt6NuzwN7BLiaYQorvIcJ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz