Aktywne Wpisy
dexter-morgan +72
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +6
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Potrzebuje domocy (odwdzięczę się). Szukam kogoś kto jest w stanie pokolorować i poprawić jakość trzydziestoletniego zdjęcia. Rodzice w tym roku mają 30 rocznicę ślubu i chciałbym zrobić im prezent w postaci płótna z ich zdjęciem ''takie fajne z ledami wewnątrz ( ͡° ͜ʖ ͡°) ". Jakby ktoś z was mógłby pomóc byłoby super.
Pozdrawiam
#fotografia #photoshop #grafika #zdjecia
@Dave36PL żal mi tego spamu. za darmo ci machnę to zdjęcie
@Bartholomew: bo wymyslil gowno a potem sie dziwi ze gowno jest gownem.
Sorry, niewazne jak gowno opakujesz, dalej bedzie smierdzialo i bedzie c-----e. A potwm zdziwienie i zwalanie na wykonawce mimo ze zrobil swoje w 100%.
Komentarz usunięty przez moderatora
@xandra co się srasz o te 3 logotypy nic nie warte? Jest to chociaż twój własny krój pisma?
Komentarz usunięty przez autora
@CygaroZwasem: i cyk kopia do folderu na smutniejsze chwile ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xandra @Garet_
A nuż się okaże, że się dogadacie ¯\_(ツ)_/¯