Wpis z mikrobloga

• 2
@Borys125 nie kupuj. Prawdopodobnie refub lub p------a. Nie kupuj od nikogo kto nie wystawia pełnej fv 23 proc. Żadnych 0 proc, żadnych VAT marża. To jest wręcz proszenie się o kupno główna. Szukaj, powinny gdzieś być zaraz w dobrej cenie od normalnych sprzedawców
  • Odpowiedz
  • 0
@Borys125 i jeden telefon co kupiłem od nich się zepsuł (S9- przestał współpracować z Led view cover) i serwis Samsunga bez problemu najmniejszego przyjął i naprawił na gwarancji. Więc wszysto sto procent legitne
  • Odpowiedz
  • 0
@Borys125 to nie działa z tymi ofertami z allegro! Sam przez to przeszedlem. Te telefony są z dystrybucji UE Ale nie z Polski. Mój np. Był z dystrybucji niemieckiej. Żeby dostać kasę od Samsunga musisz kupić dystrybucje polską. Czyli tylko zakup w sklepach samsung lub media markt, Euro i tym podobne. Ale suma summarum i tak bardziej opłaca się na allegro od dobrego sprzedawcy
  • Odpowiedz
  • 0
@Borys125 na marginesie ja tez przesiadłem się z S7 na S9 (bez +) i jestem bardzo zadowolony. Chociaż S7 jest tak zajebistym telefon że różnica przejścia nie jest jakaś diametralna. Ale S9 to telefon wręcz idealny moim zdaniem. Po roku i naprawdę intensywnym użytkowaniu żadnych zawiech, zamuleń czy innych problemów poza tym jednym, usunietym na gwarancji. Dobry wybór :)
  • Odpowiedz
@Frollo: dlatego chce zostac przy samsungu. Miałem S5, teraz S7. Jestem bardzo zadowolony. Szczegolnie wyswietlacz i aparat. No a teraz chce trochę dołożyć i wziąć z plusem.
  • Odpowiedz