Aktywne Wpisy

biaukowe +143
we wszechświecie jest od 200 miliardów do 2 bilionów galaktyk, nie ma #!$%@? że nigdzie tam nie istnieje żadna inna cywilizacja

staryalkus +251
wiecie że od sylwestra nie wypiłem ani grama alkoholu? I w sumie to jest git. Mózg jakoś tak lepiej pracuje

jak to możliwe żeby na konsoli wypisywało mi coś czego już nie ma w pliku w ogóle o_O.
miałem wcześniej, usunąłem i dalej wypisuje. korzystam z dev cpp. biorę compile current file i nie pomaga w ogóle.
wklejam funkcje w której występuje problem:
http://wklej.org/id/1080133/
to co jest wykomentowane generalnie mialem usuniete, ale dopisalem komentarz zeby bylo widac, no wiec ten fragment co jest w komencie usunalem a pomimo to w dalszym ciagu jest wykonywany.
druga sprawa to to, ze identyczne wypisanie jest dalej w funkcji tam gdzie jest faktycznie potrzebne. to co jest w komencie wzialem na chwile zeby sprawdzic czy aby na pewno ok. no i NAJLEPSZE: jesli zmienie to drugie, potrzebne wypisanie to wyswietla mi tak jakbym zmienil tez ten fragment, ktorego juz nie ma xD.
ktos wie o co chodzi?
ogolnie to korzystam z deva, ale specjalnie zainstalowalem visuala. za bardzo nie wiem jak sie z nim obchodzic. zrobilem nowy projekt, wrzucilem tam ten sam kod i tam za to wyrzucilo mi "build error" i nawet debugowac sie nie chce.
POMOCY!!!!
LIBS += ...i
INCLUDEPATH += ...do pliku projektu. Tak przynajmniej było ze wszystkimi bibliotekami jakie linkowałem.