Wpis z mikrobloga

Jak te vlogerki to robią, że w lumpeksach znajdują takie super rzeczy xD
Byłam raz przy Stajni Jednorożców to po wejściu bałam się, że złapię pluskwy, pełno bezdomnych i ogólnie smrut i syf.
Przy Tuwima, Zielonej , Pietrynie... Używane i poszarzałe ubrania jak ze śmieci. Pełno dziwnych/weselnych kiecek z tanich tkanin.
Wchodzę na Vinted i to samo. Wszystko mega zużyte albo wygląda tanio.

Włączam yt a tutaj vlogerka świeci fajną torebką Dior i jakimś super żakietem "Taki zestaw dorwałam w second handzie za 50 zł" ()

#lodz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@daddyissues_: Bo to nie jest tak, że co tydzień wychodzisz z torbą pełną markowych rzeczy. To jest polowanie w którym najważniejsza jest sumienność. Wchodzisz i sprawdzasz WSZYSTKO, po kolei każdy wieszak przesuwasz a nie patrzysz z boku i od niechcenia. I tak co tydzień, co dostawę. Raz wyjdziesz bez niczego (najczęściej), raz obładowana. A wynika to z tego czy akurat w towarze znalazł się worek od osoby o podobnym guście
  • Odpowiedz
  • 0
@Kowal04 Chyba muszę się podszkolić ( ͡º ͜ʖ͡º) Póki co jedynie w TkMaxx jestem w stanie coś wyhaczyć. Raz faktycznie trafiłam oksy Balenciaga za 70 ziko, bluzkę DKNY za 30 i bluzkę jakiejś marki z 400 na 30 zł, której nazwy nie pamiętam ale tkanina jest cudowna. Niestety to były jakieś limitowane promki.

Chyba wiem o co chodzi, bo mam taki sam zmysł do taniego kupowania
  • Odpowiedz
Sam też chodzę do TK regularnie, ale rzadko coś kupuję. Mój styl coraz ciężej uzupełniać marketowymi rzeczami :D

Chyba wiem o co chodzi, bo mam taki sam zmysł do taniego kupowania markowych kosmetyków, ale nie zawsze trafiam. Ale do ubrań nie mam w ogóle szczęścia( ͡° ʖ̯ ͡°) Polecasz jakieś lumpy i dni, w których warto tam koczować?

@daddyissues_: Trochę polecanie konkurencji ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
  • 1
@Kowal04 Nie sądziłam, że piszę z właścicielem( ͡º ͜ʖ͡º) Możesz podrzucić adres na PW to jutro wpadnę:P Może coś mi wpadnie, a może nie.

Pomarańcza to jest ten obok stajni przy Chińskim Markecie i reklamie Ery, czy tam nad restauracją Woda Sodowa?
  • Odpowiedz
@daddyissues_: te vlogerki ściemniają z tymi znaleziskami. Kupują też za swoje pieniądze jakieś buty adidasa i udają że dostały za darmo - to nabiera inne marki zeby serio im za free wysłać, skoro inni wysyłają. A laska 200 subskrybcji xd Albo zyją tylko z tego i codziennie są w lumpie
  • Odpowiedz