Aktywne Wpisy

tesknilam_ +30
Spojrzałam na FB, że mój pierwszy facet jest od roku zaręczony. Nie moja to sprawa oczywiście. Jednak poczułam jakieś ukłucie, że ja najwyraźniej takich chęci nie wzbudziłam przez te kilka lat spotykania się. Ale bywa
#zwiazki
#zwiazki
Gekon77 +5
#otomoto #samochody #samochodyuzywane #motoryzacja No i tak, udało się sprzedać auto. W tym samym dniu gościu dzwoni że mu turbina padła(coś mi tu śmierdzi), co robić? Dogadywać się z nim jakoś? Czy mieć w------e i zlać temat? Na umowie był zapis że kupujący zgadza się ze stanem auta i nie ma żadnych zastrzeżeń, jazda próbna wcześniej była, auto było przez niego sprawdzane. Ja tym

Ci sami niektórzy: Tworzą/udostępniają obrazki fałszujące obraz stworzenia algorytmu, powielają i plusują nieprawdziwe opinie; powtarzają mimo ciągłego naprostotywania faktów, nie ma to znaczenia, skoro wszystko pasuje do zadawalającej narracji. A wszystkie te wysiłki po to by umniejszyć rolę kobiety w jednym wydarzeniu. xD
Z kim tu jest coś nie ok? Z tymi, którzy dadzą plusik dla kobitki, która odegrała bardzo ważną rolę w wydarzeniu naukowym, o którym było ostatnio głośno. Czy z tymi, którzy powielają fejkacze nie chcąc zweryfikować prawdy bądź nie chcąc jej zaakceptować, bo bardzo ich uwiera sukces kobiety. xD
#neuropa
źródło: comment_qgYn8fvSO5WzORFwrlDJ3ZcJHGRipqef.jpg
Pobierzźródło: comment_3deuyna16IxP6Iy6XJOQbv8M5FwpvNWK.jpg
PobierzPrawicowe upośledzenie umysłowe to źródło niesłabnącej beki. Ja gratuluje kobiecie, że była liderką tworzenia tego algorytmu i całemu zespołowi tez gratuluje.
A debilom, którzy szukają tam spisków polecam więcej czytać i częściej się myć.
@Theos: jak powtarzałem już wielokrotnie: efekt potwierdzenia przybiera na wypoku karykaturalne wręcz rozmiary...
@Theos: Napisałem dwa posty i kilka komentarzy, i dalej tacy ludzie jak @dendrofag nie rozróżniają algorytmu od jego implementacji. Osoby, które to zrozumiały, to zmienili narrację, że ta pani doktor nie stworzyła SAMA algorytmu, tylko razem z zespołem, i nie należą jej się peany.
Nie wygrasz z mizoginią. Motywem tych ludzi jest udowodnienie, że kobiety są gorsze od mężczyzn i będą próbować to robić
@komentarzeprawdy: obawiam się że żyjesz w Kaprysowie kolego. Też tak kiedyś byłem takim niewinnym optymistą, ale powtarzające się spójne doświadczenia i fakt, że nawet najbardziej liberalni ludzie z doliny krzemowej przyznają że praca z "organicznymi" hindusami (naturalizowani są okej) jest straszna przekonały mnie że jednak jest tu jakiś schemat.
@Theos A co do Kejti, każdy kto pracował
A jak Ci przeszkadza to zakłamywanie obrazu, jakoby jej zasługa była dużo mniejsza, a właściwie to ktoś inny się do tego przyczynił, tylko media kłamio? Bo nie wiem jak obliczyć Twoje jak bardzo trzeba być ślepym.... ;)
@Theos: nie jesteś w stanie tego lepiej udowodnić niż ja tezę odwrotną, więc możemy sobie rzucać takimi tezami z pupy albo uznać że pojawiają się i takie i takie, bez bezprawnego "zazwyczaj".
W jej własnej prezentacji zdecydowanie wspomina o zespole, natomiast posty który były krytykowane mówiły akurat tylko i wyłącznie o niej i opisywały to jako jej osobiste osiągnięcie, z
@Wap30: w pierwszym komentarzu do wpisu masz próbkę jak wyglądała nierzadka krytyka postów, które mówiły tylko o niej. Jeden gostek odwalił 95% (xD) roboty, przekręt, zaklinanie rzeczywistości przez media, bo kobieta.
I tego się czepiam w tym poście, co chyba nie jest tak trudno zauważyć. ¯\_(ツ)_/¯ I nade wszystko niesprawiedliwe
źródło: comment_KmzKYcPiYF8qJV3BHV2CxZBi4R7HB1kY.jpg
Pobierz