Aktywne Wpisy

affairz +175

staryalkus +17
Ja pier... Dowiedziałem się właśnie o wstępnym raporcie odnośnie AI171. Pilot prawdopodobnie celowo odciął dopływ paliwa do obu silników. To było prawdopodobnie rozszerzone s---------o. Jakaś tragedia...
#lotnictwo
#lotnictwo

Lmao, loszki loszunie loszeńki jak zawsze zbierają laury za czyjąś ciężką pracę
#astronomia #logikarozowychpaskow #ciekawostki
źródło: comment_UaYd0eca2K2d4DWhxIQiYoIWj0rucY8Y.jpg
Pobierz@pzkpfw: Ale mam nadzieję, że wiesz czym to się różni od jego implementacji xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Ps. Czym są te plusy i minusy przy nazwiskach naukowców?
Wygląda na to że przez fałszywe doniesienia na temat wkładu w projekt, Andrew Chael został bardzo pokrzywdzony. Odwalił 95% roboty, a całą śmietankę spija Katie Bouman. Ciekawe ile jeszcze podobnych przekrętów było w przeszłości?
Ale cóż, trzeba zaklinać rzeczywistość, nawet idąc po trupach, tylko po to żeby oszukać świat że kobiety niczym nie różnią się od mężczyzn, czarni od białych i wszyscy są identyczni.
@PostironicznyPowerUser: jestes debilem, o czarnych dziurach mowi sie od 100 lat, ale dotychczas zadnej nie zaobserwowano bezposrednio, ale dla Ciebie o tym osiagnieciu mowi sie tylko dlatego bo kobieta jest twarza osiagniecia xD
BRAVO
Niczego nie wyjaśnili, to że o czymś napisali nie oznacza że temat jest zamknięty. Ale ok, rozumiem że ilość linii kodu nie jest dobrym wyznacznikiem.
Pomińmy więc ilość linii kodu. Pozostaje nam więc czas pracy przy projekcie i ilość commitów. 566 vs. 90 Ilość commitów też nie jest wyznacznikiem? Ok, to może czas pracy przy projekcie?
Patrząc na wykres czasu widać tylko 2 miesiące u Katie i przynajmniej 7 u
@Grzolsat: To co piszesz to oczywiście prawda, jednak przypisywanie całej zasługi jednemu członkowi zespołu jest nieuczciwe i krzywdzące dla reszty. Szczególnie że wyboru tego wyróżnionego członka zespołu dokonano wyłącznie na podstawie jego
Komentarz usunięty przez autora
Z tego co kojarzę to ona zarządzała całym tym zespołem odpowiedzialny za algorytm. I ona sama nie musiała napisać wiele, ale kierowała resztą ludzi. Na tym polega bycie dobrym liderem.
A co do tych screenów to nie wiem czy są one jakkolwiek rzetelne. Bo nie jestem pewien czy jakieś statystyki znalezione na necie dowodzą czegokolwiek i nie wiem czy
Co Wy ciągle o tych linijkach kodu? xD Naprawdę, ta czarna dziura serio wyssała Wam mózgi. Ilość napisanych linijek nijak ma się do wkładu w pracę.
@dendrofag: