Wpis z mikrobloga

przeglądając twoją aktywność na wykopie można dojść do wniosku że w ogóle nie jesteś katolikiem.

@dendrofag: Ekskomunikami też się widzę zajmujesz.

Z ust takiego użytkownika jak ty, brzmi to jak najlepsza pochwała ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@dendrofag: Twoja pycha jest przerażająca. Nie pisałem Ci, żebyś przestał pisać głupoty, bo chyba po prostu nic innego napisać nie potrafisz, tylko żebyś przestał te swoje wypociny firmować wizerunkiem Matki
@pabianczyk:
Kolego dla mnie jesteś nikim innym jak randomem z internetu, więc jeszcze raz cię proszę zachowaj swoje uwagi dla siebie bo mało dla mnie znaczą.

nawet nie jesteś katolikiem więc na jakiej podstawie oceniasz moją katolickość?
nawet nie jesteś katolikiem

@dendrofag: Grubo. O ile mi wiadomo nie masz uprawnień do ekskomunikowania mnie, więc daruj sobie takie uwagi. To, że w przeciwieństwie do Ciebie uważam, że błazen Jarosiewicz urządził sobie kpinę z katolickiej liturgii i powinien za to beknąć nie znaczy, że nie jestem katolikiem. Gość powinien być krytykowany za to co urządził przede wszystkim przez katolików. Tymczasem ty zająłeś się jego bronieniem. Nie miałeś nawet odwagi by
@pabianczyk:
Dobra, masz prawo do własnego zdania, trzymaj się go życzę powodzenia.
Jednak kwestiach fundamentalnych nasze zdanie i opinie się różnią.
Nie próbuje robić za żadne sumienie, zawsze robię to co uważam za słuszne.
Nikogo też nie ekskomunikowałem, jak próbujesz mi tu wmówić. Przejrzałem twoją aktywność na wykopie i według mnie nie jesteś katolikiem. Może się mylę ,ale nie wydaje mi się.

Muszę cię zmartwić, ale nadal będę robił to co
Pomińmy więc ilość linii kodu. Pozostaje nam więc czas pracy przy projekcie i ilość commitów. 566 vs. 90 Ilość commitów też nie jest wyznacznikiem? Ok, to może czas pracy przy projekcie?

Patrząc na wykres czasu widać tylko 2 miesiące u Katie i przynajmniej 7 u Andrew.

Czyli mamy:

850 tys. vs 50 tys. linii kodu

556 vs. 90 commitów

7 vs. 2 miesiące pracy przy projekcie.

@dendrofag: Nie miałeś nigdy do
@pzkpfw: Nie miałeś racji, bo nawet nie rozumiałeś swoich argumentów i nie rozumiesz także tego, co właśnie wkleiłeś. Dlaczego nie potraficie siedzieć cicho, jeśli się na czymś nie znacie? Ja się nie wymądrzam w tematach o budowlance xD

Zresztą o projektach naukowych mam mierne pojęcie, ale każdy większy projekt działa podobnie - popracuj kiedyś z zespołem, zrozumiesz, co ja i wszyscy jadący po tobie mieli na myśli. Najgorzej, gdy przyjdzie pleb
@NoMercyIncluded: skoro już wszyscy ustaliliśmy, że setki tysięcy linijek kodu były czystymi danymi, to chyba czas najwyższy rozjaśnić tą kwestie samej pani Bouman

Katie's algorithm, despite the media's stance, was not used to produce this image

a do cytatu powyżej nie trzeba mieć wiedzy specjalnej wiedzy kucowskiej, żeby stwierdzić że media, delikatnie mówiąc, podkoloryzowały sprawe
Pobierz pzkpfw - @NoMercyIncluded: skoro już wszyscy ustaliliśmy, że setki tysięcy linijek ko...
źródło: comment_cp8hkLBJUUMCrJd5SkbXejlr0rdLznNm.jpg
Katie's algorithm, despite the media's stance, was not used to produce this image

@pzkpfw: Właśnie to jest ten fragment, którego nie zrozumiałeś ()

podkoloryzowały sprawe

Nie wiem, jakie media podkoloryzowały, jedyne, co widziałem, to ból tyłka ludzi nie mających pojęcia o IT i R&D na wykopie. Razy pięćdziesiąt. Matko kochano, kobiety też pracują, wiadomo, że na zdjęciu pokażą uśmiechniętą koleżankę a nie mnie, ale to nie znaczy,