Aktywne Wpisy

darknightttt +5
Ten moment kiedy facet przestaje się już tak bardzo starać. Nie ma kolacji w restauracji, romantycznego weekendu, propozycji, miłych wiadomości, tego jego nakręcenia i determinacji tylko byle by było a ty kończysz znajomość wywołując ogromne pikachuface BO JAK TO.
No tak to
#zwiazki
No tak to
#zwiazki
Roger_Casement +342

Lmao, loszki loszunie loszeńki jak zawsze zbierają laury za czyjąś ciężką pracę
#astronomia #logikarozowychpaskow #ciekawostki
@dendrofag: Ekskomunikami też się widzę zajmujesz.
@dendrofag: Twoja pycha jest przerażająca. Nie pisałem Ci, żebyś przestał pisać głupoty, bo chyba po prostu nic innego napisać nie potrafisz, tylko żebyś przestał te swoje wypociny firmować wizerunkiem Matki
Kolego dla mnie jesteś nikim innym jak randomem z internetu, więc jeszcze raz cię proszę zachowaj swoje uwagi dla siebie bo mało dla mnie znaczą.
nawet nie jesteś katolikiem więc na jakiej podstawie oceniasz moją katolickość?
@dendrofag: Grubo. O ile mi wiadomo nie masz uprawnień do ekskomunikowania mnie, więc daruj sobie takie uwagi. To, że w przeciwieństwie do Ciebie uważam, że błazen Jarosiewicz urządził sobie kpinę z katolickiej liturgii i powinien za to beknąć nie znaczy, że nie jestem katolikiem. Gość powinien być krytykowany za to co urządził przede wszystkim przez katolików. Tymczasem ty zająłeś się jego bronieniem. Nie miałeś nawet odwagi by
Dobra, masz prawo do własnego zdania, trzymaj się go życzę powodzenia.
Jednak kwestiach fundamentalnych nasze zdanie i opinie się różnią.
Nie próbuje robić za żadne sumienie, zawsze robię to co uważam za słuszne.
Nikogo też nie ekskomunikowałem, jak próbujesz mi tu wmówić. Przejrzałem twoją aktywność na wykopie i według mnie nie jesteś katolikiem. Może się mylę ,ale nie wydaje mi się.
Muszę cię zmartwić, ale nadal będę robił to co
@dendrofag: Nie miałeś nigdy do
Zresztą o projektach naukowych mam mierne pojęcie, ale każdy większy projekt działa podobnie - popracuj kiedyś z zespołem, zrozumiesz, co ja i wszyscy jadący po tobie mieli na myśli. Najgorzej, gdy przyjdzie pleb
Katie's algorithm, despite the media's stance, was not used to produce this image
a do cytatu powyżej nie trzeba mieć wiedzy specjalnej wiedzy kucowskiej, żeby stwierdzić że media, delikatnie mówiąc, podkoloryzowały sprawe
@pzkpfw: Właśnie to jest ten fragment, którego nie zrozumiałeś (-‸ლ)
Nie wiem, jakie media podkoloryzowały, jedyne, co widziałem, to ból tyłka ludzi nie mających pojęcia o IT i R&D na wykopie. Razy pięćdziesiąt. Matko kochano, kobiety też pracują, wiadomo, że na zdjęciu pokażą uśmiechniętą koleżankę a nie mnie, ale to nie znaczy,