Aktywne Wpisy

affairz +175

staryalkus +17
Ja pier... Dowiedziałem się właśnie o wstępnym raporcie odnośnie AI171. Pilot prawdopodobnie celowo odciął dopływ paliwa do obu silników. To było prawdopodobnie rozszerzone s---------o. Jakaś tragedia...
#lotnictwo
#lotnictwo

Lmao, loszki loszunie loszeńki jak zawsze zbierają laury za czyjąś ciężką pracę
#astronomia #logikarozowychpaskow #ciekawostki
źródło: comment_UaYd0eca2K2d4DWhxIQiYoIWj0rucY8Y.jpg
PobierzAle czytasz w ogóle co napisałem? Czy dyskutujesz z własnymi poglądami na ten temat?
Napisałem że wyróżnianie jednego członka zespołu kosztem innych jest nieuczciwe.
Nie napisałem że ona nic nie zrobiła.
Zreszta Andrew zostal wyzej wymieniony na liscie naukowcow, wiec zostal bardziej wyrozniony w projekcie. Natomiast Bauman nie jest ani na poczatku ani na koncu listy gdzie wymieniane sa najwazniejsze osoby.
Tylko że spośród tych 6 lat ona była aktywna maksymalnie 2 lata. Wystarczy porównać aktywność z aktywnością Andrew. Ilość akcji i commitów w niego jest przynajmniej 10 razy większa niż u niej, przez dużo dłuższy okres czasu. Liczby nie kłamią, możecsz zaklinać rzeczywistość ale to i tak niczego nie zmieni.
A tu masz commit na 500k linii https://github.com/achael/eht-imaging/commit/886b07b8a00d142b23a70537511c79bef85e0042
Ktoś spieprzył repo i trzyma w nim dane, a nie sam kod.
Nigdzie nie napisałem że ona nic nie zrobiła. Z liczb po prostu wychodzi że zrobiła dużo mniej od tego kolesia, o którym nikt by nawet nic nie wiedział, gdyby nie ten wątek na reddicie.
A nawet gdyby zrobili idealnie po równo, to i tak dalej nie jest fair że tylko ją postawili na świeczniku.
Jasne, masz rację. tylko zwróć uwagę że ja oceniałem nie tylko po ilości linii kodu, ale tak że po ilości commitów i stażu przy projekcie. Staż tej pani był o połowę krótszy od stażu Andrew.
Ale to nawet nie o to chodzi. Nawet gdyby ona rzeczywiście włożyła dużo w ten projekt, to kompletne pomijanie innych członków zespołu,
Jeżeli chodzi o staż to pisałem. Mogło być wykonane dużo pracy po której nie ma śladu w repozytorium.
@dendrofag: Pisałem ci już kiedyś, żebyś
Z ust takiego użytkownika jak ty, brzmi to jak najlepsza pochwała ( ͡°