Wpis z mikrobloga

Jak to jest, że #konfederacja ma bana totalnego bana na media głównego ścieku

@malomaligno: bo jest zbieraniną kosmitów, demagogów i ludzi którzy juz przegrali każdą możliwą kampanie wyborczą i nikt rozsądny nie chce ich słuchac w przeciwieństwie do pana Gwiazdowskiego.
  • Odpowiedz
@Tumurochir: Mowa o tradycyjnych mediach to raz, Pan Wilk jest posłem więc to dwa. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Pan Gwiazdowski jest kolejnym projektem jak Palikot, Nowoczesna czy Wiosna.
  • Odpowiedz
@malomaligno: Nie zdajesz pytań. Ty już wymyślasz odpowiedzi pod z góry ustaloną tezę.
Można powiedzięć, że Kąfederacja jest mało pokazywana w TV, ale mówienie o BANIE na telewizję gdy członkowie tego tworu chodzą zarówno do TVNu jak i TVP... to po prostu urojenia i syndrom oblężonej twierdzy.
Dla przeciętnego człowieka - śmieszne, ale sekciarze Kąfederacji i zwolennicy teorii spiskowych łykną. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Dobrze, że Gwiazdowskiego coraz więcej w mediach. Wolę słuchać jego, niż etatystów z POPiS. On przynajmniej ma pomysły na zmiany i wyliczenia do nich.
  • Odpowiedz
@malomaligno: Co Ty nawijasz? Właśnie jest odwrotnie, raz na tydzień włączę program Gozdyry o 20 to przeważnie jest tam ktoś z konfederacji. Od Gwiazdowskiego nie widziałem praktycznie nikogo, jestem pewien, że widzowie nawet nie wiedzą jak jego partia się nazywa.
  • Odpowiedz
@malomaligno: Akurat PiS pomaga nawet zbierać podpisy Kukizowi i Gwiazdowskiemu, więc nie dziwi, że Polsat ich promuje. PiS wie, że sam rządzić na pewno nie będzie i pompuje koalicjantów.
  • Odpowiedz