Wpis z mikrobloga

Wykop to naprawdę elita internetu. Okazuje się, że dosłownie każdy użytkownik miał w szkole duże ambicje, chciał się uczyć, a ten przeklęty nauczyciel zniszczył jego marzenia.

#strajknauczycieli #szkola #heheszki
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JudaszowyBudyn: nie pomyślałem o tym, poza tym nie wiedziałem, że przez to mi braknie kilka punktów. Przez wiele lat wyobrażałem sobie jak przychodzę do szkoły i go wale w pysk. To był typowy darmozjad nieznający się na programowaniu, a informatyka polegała na pisaniu formuł w excelu.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@giovan-a: to + jeszcze ten argument "ooooo tera to widać że im nie zależy na dzieciach tylko kasie" xD już nie mogę tych dzbanów czytać, przeraża mnie tylko że codziennie jakiś wpis w tym stylu wyplusowany w gorące
  • Odpowiedz
@giovan-a: ja nigdy w sumie nie miałem większych ambicji, uczyłem się średnio i chyba przez przypadek w ogólne na ludzi wyszedłem, nawet wykształcenie wyższe jakoś zdobyłem. Ja tak teraz w sumie na to wszystko patrzę to szczerze wątpię że udałoby się to wszystko powtórzyć :|
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@zcaalock: @zcaalock: dobra teraz widzę że oceny nie liczą się od jakich 14 lat, od wprowadzenia nowej matury - czemu nie rekrutowałeś ponownie z przelicznikami na nową mature? Kilkanaście lat to sporo żeby zrobić coś ze swoim życiem
  • Odpowiedz