Aktywne Wpisy
Anetkia +707
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
#strajknauczycieli #szkola #heheszki
@JudaszowyBudyn: eee nie? Taki egzamin jest jak się w ogóle nie zda przedmiotu :P
@giovan-a: i bingo, takie właśnie są małe dzieci.
Ostatecznie skończyłem informatykę.
Mówili, że nie umiem śpiewać... Wystarczyło trochę lekcji i śpiewam i mam naturalnie ładnie pobudzone rezonatory w głowie.
I w sumie to tylko wierzchołek góry lodowej jak szkoła może być demotywująca.
Nie mówię o wszystkich nauczycielach, ale tych dobrych miałem tylko kilku przez całą moją edukację.
Oczywiście że jest, tylko ma to taki sam sens jak odwoływanie się od #!$%@? egzaminu w WORD. #!$%@? #!$%@? łba nie urwie, i nauczyciele często dają do zrozumienia jak próba podejścia do takiego egzaminu się skończy :D
Gardzę
Rok 2019 - eksperci na wykopie negują istnienie NAJEPIEJ przebadanego i udowodniono naukowo zaburzenia psychiatrycznego. XDDDD
Złożyłem wniosek o egzamin komisyjny, zadzwonili do babki że musi być w komisji, dzień później dyrektorka przekazała że pani się pomyliła i jednek ocena wyżej.