Wpis z mikrobloga

@Xarath: nauczyciel może nie jeździć z dziećmi nawet jak jest wychowawca. Miałam w podstawówce taka pinde która nie chciała z nami jeździć a dodatek brała - a nikt nie śmiał jej zwrócić uwagi bo umarł jej mąż. Wszystko spoko ale dzieci są w dupie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Mescuda: no nie wierze ze taki debil jesteś. Btw. Ostatnio firma wyslala mnie w sobote na szkolenie do Łodzi. No zajebistą wycieczke mialem.
Dlaczego wszyscy podają jako argument między innymi wycieczki szkolne? Przecież to jest kilkudniowe użeranie się ze smarkaczami a nie przyjemność. Jedyne co z tego przychodzi to chęć na alkohol XD
@rezox: A która szkoła organizuje dla swoich uczniów wycieczki do Wiednia, Londynu czy innych europejskich miast? I jak rozwiązują problem braku paszportu/dowodów osobistych u uczniów poniżej 18 lat (a więc 3 klasa liceum)?
@Szab Moje liceum organizowało i organizuje co roku przynajmniej 3 wycieczki. Problemu z paszportami nie ma żadnego przecież bo każdy go ma xD
@Szab W Krakowie to całkiem normalne, że licea organizują takie rzeczy. Nie wiem czy to zasługa dużego miasta czy tych słynnych nauczycieli z pasją ))¯_(ツ)_/¯
@Szab ja np w gimnazjum jeździłem na wycieczki do Wiednia, Pragi itp i nie było problemu, wystarczyło wyrobić sobie paszport