Wpis z mikrobloga

@Deadlyo: raczej wódkę też, może nie na litry ale na shoty + jakieś kamikaze/wściekłe psy. Shake i fit rzeczy też spoko, czasem nie ma się ochoty na żadne alko a fajnie jest pograć.
  • Odpowiedz
@ludzik: poznań trochę daleko ()

Ja otwieram się w Chorzowie, bo Katowice mają Cybermachinę.
Muzyka to tylko przykłady, bo widzę że bary grają jedno i to samo, jakby mieli jedną playlistę na cały kraj.
A wiem po sobie, że sporo ludzi lubi Dżem, czy podobne kawałki, starsze piosenki też
  • Odpowiedz
@Deadlyo: Powiem Ci ze podziwiam za odwagę. Idziesz na walke z Ludiwersum, który rownież oferuje możliwość odbioru planszówek z mepel.pl. Życzę szczęscia. W starym porcie w chorzowie czesto były spotkania z planszówkami i nie cieszyły sie jakoś super powodzeniem
  • Odpowiedz
@nutellowy: Wyskakuje mi tylko kanał YT gdzie facet opowiada o różnych grach RPG w formie fizycznej nie cyfrowej.

Więc jak mówię, Ja akurat w tym temacie jestem laikem totalnie, nie znam ani jednej gry z tego środowiska.
Więc jeżeli są to gry, możliwe do "skopiowania" czy kupienia, nie są jakieś agresywne to nie widzę problemu.

Jedynie co znam z RPG z plansz, to D&D a to i tak z nazwy
  • Odpowiedz
@Deadlyo: Sam nie jestem w tym temacie mocny, dlatego powiem Ci ogólnie. Istnieje coś takiego jak sesje RPG - dla jednej gry (tytułu) trzeba zrobić nie wiem, dajmy na to od 2 do 5 sesji, które trwają no powiedzmy około 3h-4h. Jest jeden mistrz gry, są ludzie którzy odgrywają daną postać. Tytułów nie znam - zawsze chciałem spróbować, ale jakoś nigdy nie miałem okazji. Gdyby było miejsce, gdzie mógłbym się
  • Odpowiedz
Idziesz na walke z Ludiwersum

@Shusey:
Jeden lokal w mieście?
We Wrocławiu mamy z 10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio powstały nowe, więc branża/zapotrzebowanie się zwiększa.
  • Odpowiedz