Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@fifi2584: jaki jest kontekst tego obrazka? W sensie wrzucili to jako 'prawdziwe' zadanie czy po prostu mem? Bo nie wiem czy rozchodzi żenade czy się śmiać...
  • Odpowiedz
sami przeszli przez ten zj&#$y program nauczania?

@theacid: No nie do końca, ich wykształciła jeszcze zła komuna. Takiego Kaczyńskiego to nawet udyplomowała
  • Odpowiedz
@bolo1: Popatrz na wiek tych dziennikarzy. Przeciez nikt z duzym stazem nie babra sie przygotowaniem contentu do wiadomosci. Bierze sie studenciakow, i robia jakis material. A pozniejszy brak jakosci lykaja ludzie przed TV. Z tego mamy nastepnie totalne s----------e narodowe skaczacych sobie do gardel wszystkich...
Jak wiadomo sklocony narod to podatny na manipulacje, i karuzela kreci sie dalej.
  • Odpowiedz
@fifi2584:
Na serio jest ktoś na wykopie, kto uważa, że TVP nie pobiło wszelkich rekordów manipulacji i wzmacniania podziałku kraju?
Przecież takiego żenującego k---------o poziomu nie było nawet za PRL i to jest fakt!
Nie wiem czy wiecie, ale dopóki nie było dymów (strajki itp), to media za PRL udawały, że opozycji nie ma.
Innymi słowy, tak żenującego poziomu TV jeszcze nigdy nie było.
  • Odpowiedz
Najlepsze jest to, że mój tesciu jest przekonany, ze tvp to jedyna słuszna i normalna stacja, która pokazuję prawdę xD
  • Odpowiedz
i to nie jest tak że ja sobie trolluję czy chu, każdy DOSŁOWNIE widzi jak jest..no i można poczytać takich pajacw thorkill i inni przecież każdy normalny człowiek po prostu będzie bił łbem o ścianę od tego syfu
  • Odpowiedz