Aktywne Wpisy
zloty_wkret +6
Taki widok z prywatnego balkonu - plus czy minus?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Jarek_P +71
Ale jaja, normalnie rozchodzić to muszę. Duże korpo z branży IT/Telecom, oddziały po całym świecie, w tym ileś w Europie. W branży krucho, wszyscy zaciskają pasa, więc my oczywiście też, zostaje podjęta decyzja o zamknięciu jednego z istotnych ośrodków, położonego na terenie Niemiec, osoby tamże zatrudnione alokowane w miarę możliwości, a że możliwości takie sobie to w większości uścisk dłoni przełożonego i życzenia powodzenia w dalszym życiu zawodowym - no wiadomo.
Problem
Problem
Praca nauczyciela nie kończy się w momencie dzwonka trzeba również przygotować się do lekcji, sprawdzić kartkówki, ułożyć prezentację, pomoc dzieciakom dostać się na olimpiade z fizyki, poprowadzić wywiadowke, wziąć udział w wycieczce szkolnej, zostać po lekcji żeby mogli poprawić sprawdziany, dyzurować na przerwach i wielu innych obciazajacych zajęć dlatego nalegam na 1000zl podwyżki
Nauczyciele wfu
Komentarz usunięty przez autora
Akurat wuefiści też jeżdżą na wycieczki
Komentarz usunięty przez autora
@Strom92: 2h xD U mnie zdarzało
no chyba, że mówimy o wypracowaniach z polskiego, angielskiego albo pytaniach opisowych na biologii i historii. Nie zapomnijmy o obliczeniach z matmy i fizyki gdzie jeśli nie chce się skrzywdzić ucznia i dać jakieś punkty za tok myślenia to też czasami trzeba się zastanowić co Mati z 3B tam #!$%@?ł. Ty na wszystkich lekcjach miałeś testy ABCD? U mnie były jedynie
@r4do5: no i muszą to być wariaci ze pracuja w zawodzie, bo ucza olimpijczykow a zarabiaja tyle samo co baba od wfu czyli tyle co w biedrze na kasie. Moze nawet mniej bo nie dostali tyle nadgodzin co typ od wfu.
Starszy nauczyciel ma ułożony program nauczania lekcje po lekcji i rok w rok klepie to samo.
Na sprawdzenie czegokolwiek czekało się 2 tygodnie xD
A przygotowanie do olimpiad i takich tam to było dla tych specjalnie wybranych. Jak miałeś same 6tki a nie że chciałeś.
Pamiętam w podstawówce chciałam zgłosić się na kangura matematycznego (taka olimpiada) to mnie
@black-wolf: jeśli piszesz o kartkówkach to się do